Mry2020 kalocwom ben büyük cheescake hep yapıyorum ama minikleri denemedim kalıbım var 12li denicem bakalım
Mrvsmt2502 kalocwom yaparsanız beklerler bence hiç uğraşmayın hazır alıp geçin canınıza yazık şuan bile ağırlaşmışsınızdır ikram düşünmeyin
Borttee Benimde son 30 ama kendime komposto dışında hazırlık yapmicam .kimse gelmesin lohusa insana ayrıca buzluğa atılan hiç bir şey ilk yapildigi gibi olmuyor lezzeti kaçıyor bana göre gelen olursa çay içsin gitsin hem cinlerim tepede hemde. Millete hizmet bana göre degil
yazbebisi_ kalocwom ben tuzlu olarak mini pizzalardan yapıp buzluğa atmayı düşünüyorum ikram değil gerçi kendim için ama fikir olsun diye yazayım dedim 🥹🙏🏼
kalocwom Ayse0434 hafif sancılar gelip geçiyordu ama bugünki kontrolümde bebeğin suyu azalmış ve kilo alımı geçen haftaya göre artmamış bu yüzden doktorum suni sancı ile doğumu başlatmayı teklif etti çarşamba günü yatışım olucak 🥹
Ayse0434 kalocwom sizin ve bebeğiniz için hayırlısı böyledir belki de🌸suyu nasıl azalıyor ki acaba suyunuz azar azar geldi de farketmediniz mi nasıl olur
kalocwom Ayse0434 Aslında doktor tam olarak şöyle söyledi “bu hafta için suyu ideal ama haftaya azalabilir” akıntım oluyor ama şu mu geldi hiç anlamadım çamaşırım bazen ıslanıyordu ama çok hafif hiç su geldi sanmadım
Kadoliii Büyük konuşmak istemiyorum ama bebek görme bahanesiyle gün gibi oturmaya gelen kocakadınlara birşey vermeyi düşünmüyorum. Hatta gelmemeliler bunu da son günlerimde belirtmeyi düşünüyorum ,40ında dışarda bir mevlüt oldu bitti.