Cgzz Sezaryen oldum saat 9da supperdi her sey cok rahattı. sezaryen olucaklar hiç korkmasın 😋😋😋 her sey bi anda oldu bitti valla
Ayselcnt Cgzz tekrardan hayırlı uğurlu olsun inşaAllah..darısı sağlıkla başıma olsun.. haftaya sezaryen günü alacağım.. 2. Olacak ama aşırı korkuyorum..
gezentianne Cgzz Mide bulantısı tansiyon düşüklüğü yaşamadınız mı ameliyat esnasında? Ben ilkinde kötü olmuştum.Sedasyon mu verdiler acaba size?
6hilal_akin1 Cgzz lohusalığınız hayırlı olsun ☺️🌸ikinci sezeryanıö bende spinal olacağım ama korkuyorum
MeltemZerey Allah sağlıkla büyütmeyi nasip etsin inşallah benimde 4 gün sonra sezaryenim var çok korkuyorum şimdiden kalbim daralıyor düşündükçe
Cgzz Sun23 çok tesekkur ederim 🥹 ödemim cok yoktu zaten ağrımda yok gibi şuan reglinin ilk günü gibi bi sızı var ağrı kesıcı ıstemedim hiç 🥹
Sun23 Cgzz Sizin adınıza cok sevindim. Umarım hep böyle geçer💕 Kanamanız ne durumda acaba ped yeterli oluyormu yoksa dependmi tavsiye edersiniz
Nurbesteee Cgzz Sağlıkla büyütün inşaAllah hayırlı olsun ☺️ benim de az kaldı dogumuma da çok korkuyorum acaba özel hastanede mi oldunuz sezeryanı devlette mi
Cgzz Nurbesteee evet özelde oldum kendi isteğimle oldugu için 🥹 sizinde su gıbı gecer umarım kötü düşünmeyin yeterli 💓