Cambardak__ NurselenKutlu28 hicbir belirtimin olmaması beni çok korkutuyor en azından bi 8 gunluk olsunda evde yaparım sanırım eşimde testleri saklıcam diyor 😅
NurselenKutlu28 Cambardak__ hahahaha benim eşim benden meraklı yaa bugün gidelim desem hemen gider ama beklemek istiyorum yaa
Cambardak__ NurselenKutlu28 yaa benimkisi biraz gamsız bence sende birkaç gün daha bekle sonra belki test verirsin biz dayanamicaz bu gidişle 🤭🤭
Mucizem2131 NurselenKutlu28 14 Mayıs’ta transfer oldum insaAllah olumlu sonuçlanir . belirtileriniz var mi
Cambardak__ Mucizem2131 benim belirtim hiç yok ama en azından 1 haftalık olunca evde test denerim diye düşünüyorum çünkü kendimi tutamayabilirim 🫠 senin varmi belirtilerin
Mucizem2131 Cambardak__ benim cumartesi test gunum ama cuma günü yapmayı düşünüyorum . ilaç belirti veriyor ve insan yanılıyor o yüzden bişey diyemiyorum
Cambardak__ NurselenKutlu28 ayy hadi inşallah bende bir hafta dolsun en azından diye beklicem haber ver mutlaka sonucu 😊
NurselenKutlu28 Mucizem2131 ben 12sinde oldum transfer bugün dayanamayıp kan testi verdim ve hamileyim çok şükür darısı bekleyen isteyen herkese inşAllah
minigiminannesi03 NurselenKutlu28 15,inde transfer oldum stresliyim sanki gün gecmiyormus gibime gelmeye basladi
Mucizem2131 NurselenKutlu28 ayy maşallah ne guzelll insaAllah bende pozitif alırım . ilaçlardan bişey anlayamıyorum . belirtileriniz var miydi
Mucizem2131 NurselenKutlu28 benim test gunum 24 u ama ben 23 ünde vermeyi istiyorum bu cuma bugün transfer günü dahil altıncı günüm sadece tek taraflı sağ kadigima ağrı girip çıkıyor sağ bacağımda vuruyor agri