Bellosima babyloving kaç hafta oldun canim benimkinde de onemsememislerdi çünkü hafta büyüdükçe kısalık olağan oluyormuş. Bu progestani 35-37 lere kadar kullansak bu seferde doğum gerceklesmeme ihtimali mi gerçekleşiyor
babyloving Bellosima senin hala ölçayolar mı canım yoksa ikinci gebeliğin falan mı bu önemsememişlerdi demişsin ya o yüzden soruyorum
babyloving Serfes1 30 haftaya kadar vajinal ölçtü 31 de karından ölçtü lekelenme yaratmaya gerek yok demişti
Serfes1 babyloving gittiğimde hep söylüyordum genelde vajinal ultrasonla ölçmek yerine karından bakıyorlardı 27 ye kadar uzamış dert etme diyorlardı. Karın ultrasonu bire bir doğru değil yaklaşık olarak gösteriyor. Vajinal çok yapmıyorlardı. Bi açıklık yaratabilir diye. Sizde açıklık vs varsa ilerletebilir çok vajinal bakılmasa daha iyi
Serfes1 babyloving 27 de kısaldığını görünce neredeyse 2 hafta da bir zaten ağrım var diye hastaneye gidip baktırdım her gidişimde söyleyip ölçtürdüm. Sadece son 2 hafta falan unuttum o konuyu önemsizleşti. Benim kızım ters duruyordu. Ayaklarını vajinamda hissediyordum hareketi falan çok ağrı yapıyordu.
Serfes1 Serfes1 yani hem özele gidiyordum hem devlete bir hafta özele gidiyordum özel bebek çok aşağıda diyip sevk ediyordu devlete yatış versinler diye devlettekiler bişey olmaz diyip eve gönderdiler hep
babyloving Serfes1 hee benim de başı rahim ağzına yakın o yüzden ölçmemiş olabilir en son da tam başı yanaşıyo ölçümler doğru olmaz demişti
babyloving Serfes1 inşallah umursamazlık yapıp yollamamıştır ya bilmiyorum özeldeki güvensizlikten sonra hiçbirine güvenmez oldum
Serfes1 babyloving doğrudur bizim şansımız ters olmasıydı heralde. Sizin doğum pozisyonu almış olduğu için siz sürekli bacaklarınızı dikip yatın gerçekten yemek bulaşık daha önemli değil. Ben sağlıkçıyım çalıştığım hastanede bile bu durumda bana doktorlar rapor verip dinlen demiyorlardı. 23 altına düşerse önemli diyorlardı düşünün yani ama herkes kendi canını kendisi düşünecek ben sürekli yattım sizde dikkat edin
babyloving babyloving ben zaten bu ayın sonuna kadar yatmaya devam edicem sonra da ufak ufak işlerimi yapmaya başlarım 34 den sonra nasip olursa inşallh
Serfes1 babyloving siz bilirsiniz ama yinede 37 yi tamamlamadan doğan bebek prematüredir. Bir hafta bile bebekte çok farkediyor. Bağırsak gelişimi bile farklı. 40 haftayı bitirip doğan arkadaşımın bebeğinde gaz falan hiç yoktu. Benim kızım 38+4 de doğdu 5. Aya kadar kendi gazını çıkartmayı öğrenemedi bağırsakları
babyloving Serfes1 evet ben 24 haftadan beri yatıyorum zaten bu ay da böyle geçti inşallah mayıs bitince sadece kendi yemeğimi yapabilirim eşim nöbet usulü çalışıyor çünkü kimse yok yanımızda şimdilik idare ediyoruz da o zaman yine yatış ve yemek şeklinde devam ederim inşallah
Serfes1 babyloving aynen bende öyle yapıyordum. Çok şükür varlığına ama o zaman yatarken sıkıldığım zamanları şimdi arıyorum bazen çok yoruyor bazı şeyler özellikle psikolojik yetememezlik duygusu falan o yüzden filminizi açın uzanın
babyloving Serfes1 her çocuk farklı oluyor isterse hepsi kırk haftada doğsun 41+1 de doğum yapan arkadayım var bebeği bir aydır küvjzde 34 de görümcem doğum yaptı bebeği küvjzde bile girmedi
babyloving Serfes1 orası zaten kesin ya ama böyle düşünerek yatmak daha kötü sürekli yatıyorum ama bişi olur korkusuna dinlenemiyorum ki 🤣
Rsrs Ben 33+1 deyim bugün 1.99 çıktı rahim ağzı uzunluğu. Progestanı geçen hafta bırakmıştık 26mm ydi o zaman. Günde 2 kez nidicard kullanıyorum. Yat dinlen sadece dedi. Nst de sancı da çıktı 30larda. Ne kadar tutabilirim içimde hiç bilmiyorum 😂
Rsrs babyloving yok demedi bugün sordum progestanı geçen hafta kesmistik diye hatırlattım belki kullandirir tekrar diye ama demedi bı şey