Dry07_ Alset benim de bat 15 halen olmadım 6 gün gecikti gösteriyo takvim test yaptım çıkmado bugün doktor a gidecem sabah da dağlık ocağına kan verdim
Minikcivciviimm Benim de 2.gun gecikmem de bir test alıp yapayım diyorum prolaktinim yüksekti ilac kullanmaya basladim bu ay belki ondan gecikmistir umutlanma bosuna diyorum napiyim bilmiyorum ya
Umut5135 Minikcivciviimm kaçtı prolaktinniniz bende kullanıyorum ilaç hatta iyş hatırlattınoz bu haftaki dozu bugün içeyim hemen🤣
Minikcivciviimm Umut5135 57 çıkmıştı ekimde kan verdim 46 cikmisti doktor bir sey demedi o zaman gectigimiz ay baska doktora gitim iste 57 çıktı bu sefer ilaca basladim korunma hamile kalsanda ilacı icmeye devam et dedi hatta ama düşük riski vs yapiyor diye okudum forumda
Umut5135 Minikcivciviimm benşmde ilk ay 68 di ilaç yazdığında tekrar baktı 53 olmuş inşallah bu ay tamamen normale döner
Minikcivciviimm Umut5135 insallah hocam adetliyken gel bakalim dedi aile hekimligine gitme burada ver dedi ama randevu bulunmuyor ki adetimde gecikti zaten 2 gun
Minikcivciviimm Umut5135 anladim benimde ondan dolayı gecikmiş olabilir bekleyeyim ben 2.gecikme günüm