Byzkcccxx 18+3 haftalık hamileyim hanımlar bebeğimin hareketlerini hissediyor muyum anlamıyorum bağırsak hareketi mi çözemiyorum içimde kuşku oluştu çevreme sorduğumda 18 haftalıkken duyduğunu söylüyorlar sizin yorumunuz nedir
269522 Byzkcccxx minik kıpırtılar hissedebilirsin ben hissetmiştim 18 de ama düzenli değil tabi 20den sonra daha belirgin ve düzenli hissediliyor
Miniboy Byzkcccxx 23-24 e kadar çok net ve hergün hissedemeyeceğimizi. 17 den sonra az az hissedebilirsinde bağırsak hareketiyle karıştırabilirsnde demişti doktorum. Bebek aşağıda yada arkada olursa daha geçte hissedebilirmişiz. Hiç telaş yapma annesi minik minik büyüyor.☺️ için rahat etmezse doktoruna git hem ultrasona bakar hemde ayrıntılı bilgi verir.
NurAyse_nur Byzkcccxx her hamilelik farklidir bazilari 16 sinda bazilari 18 inde bazilari netmolarak 20 sinde hisseder takilmayin her hamilelik kendine özgüdür ilk gebelikse gec hissedersiniz 2. İse bir tik erken 3. İse ondan da bir tik erken olabiliyor ama bazen 3. De bile gec hissedenler var emin olun anliyorsunuz zaten bebek oldugunu bagirsak hareketiyle karistirmazsiniz
Byzkcccxx NurAyse_nur evet evet ilk gebelik bilmiyorum elimi karnıma koyup bekliyorum yemekten sonra hep bazen emin olamıyorum işte :)
NurAyse_nur Byzkcccxx tam tokken oynamakta zorlanabilir yari acken ve tatli birseyler yediginizde sirtinizi arkaya yaslayin biraz belinize yastik koyun rahat oldugunuzda daha net hissedersiniz 🤗 saglikla gelsinler inşallah