Rosegul Kizlar merhaba 8 Mayıs’ta çatlatma iğnesi oldum. 23 Mayıs bat. Testler artık negatife döndü iğnenin etkisi gittim. Tekrar pozitife döner mi, belirtim de yok acaba bu şekilde olup pozitif gören var mı ? 9 gün kaldı adete
GezenTavuk_2 Rosegul adetine daha 9 gün var ne olacağı belli olmaz bence dönme ihtimali tabii ki de var diye düşünüyorum ben Benim de adetime 8 gün kaldı 24 Mayıs adet günüm sanırım senin de 25 Mayıs oluyor
Rosegul GezenTavuk_2 ben Çarşamba yaparım herhalde ama şu an ovulasyon ile takip ediyorum koyulaşma olmassa yapmam
GezenTavuk_2 Rosegul Bence ovülasyon takip etme neden diye soracak olursan stresten başka bir şey yaratmıyor çünkü ikisi çok farklı hormon Bu yüzden mesela kimi insan silik olunca da hamile olduğunu öğreniyor kimisi kop koyu olunca da hamile olduğunu öğreniyor ikisi de çok farklı hormon kendini stres yapma bence
yesimvera Rosegul bence hiç stres yapmayın. Kendimden örnek vererek söylüyorum ben çok kafama takıp stres yapan biriyim pcosum ama ileri derece değil çünkü doktorum çok küçük kist folüküllerin var dedi bunlar da asla engel değil demişti doğal yolla bile olunabilir ama ben çok stres yaptığım için 2 yıldır hiç gebelik yaşamadım bu yüzden doktorum çatlatma yapalım dedi. 2 defa çatlatma yaptım aşırı stres yaptığım için ikisi de tutmadı. 7 mayısta aşılama yaptım inşallah bu defa tutar akışına bıraktım rabbim isteyen herkese sağlıklı ve hayırlı bir şekilde nasip etsin
Rosegul yesimvera amin inşallah bende bu ay olmassa gelecek ay aşılama deneyeceğim. İnşallah sizinde tutmuştur 🤲☺️