Tugceelanaz Zeyhiraa Gerçekten mii ay ne güzel maşallah 🧿🧿🧿🥹 sağlıkla büyüsün yavrunuz , geçmiş olsun. Umarım güzel geçmiştir herşey 🤲🏻
Bitanemm Fatmaanurrrr__ bana üç gün boyunca suni sancı verdiler çok zordu Allah evlatlarimizi bize bağışlasın doğum yapmak çok zor ama çok tarifsiz bir duygu
Fatmaanurrrr__ Bitanemm Sizi gerçekten gönülden tebrik ediyorum doğuma girmeden 10 dakka öncesine kadar bir şiddetli sancıya daha dayanamam diyodum toplam 6 saat sürdü son ama 2 saat şiddetliydi. Gerçekten helal olsun size hakkınız ödenmez..
Bitanemm Fatmaanurrrr__ bütün annelerin hakkı ödenmez gerçekten devlet hastanesi olduğu için risk olmadığı söylediler bebeğin suyu azdı mecburen normal doğuma zorladılar
Bet1626 Fatmaanurrrr__ hayırlı olsun ne kadar güzel betimlemişsiniz🥰 doğumunuz devlet hastanesinde mi oldu acaba
Fatmaanurrrr__ Bet1626 Evet devlet hastanesinde oldu. Devlet hastanelerine kötü derler ama benim denk geldiğim kişiler çok iyiyidi Allah onlardan razı olsun yüzlerine karşıda çok dua ettim özellikle doğum ekibine çok dua istediler o anda benden bekarlara evlenemeyenlere diye güle ağlaya doğum oldu 😂❤️
Fatmaanurrrr__ Yildiizr Yildiizr Allahım bi an önce geçsede rahat rahat oturup kalksam diyodum 1 haftaya alıştım dikişli olmaya acısı sızısı geçti tamamen de 1 ayda iyice toparladı. 40 gün ilişki yasak diyor doktorlar zaten anca o sürede tamamen iyileşiyor. Psikolojik olarakta insan kokuyo ya yırtılırsa diye ama bi sorun olmuyor.
Aysgl34 Fatmaanurrrr__ Fatma Hanım hangı devlet hastanesi acaba? Bende devletten korktuğum için özele gıtmeye basladım ama hıkayenızı okuyunca cesaret geldi bana 🥰 Rabbım evladınızla sağlıkla yaşamayı nasip etsın
Yildiizr Fatmaanurrrr__ benim de şu an dikişlerim car, doğum yapalı 1 hafta oldu. Sanki dikişlerim açılacak gibi hissediyorum, hafif ıslaklık geliyor peçeteye, bir de görüntü olarak dikiş yeri çok pütürlü, geçecek mi😭😭
Fatmaanurrrr__ Minikbebegimveben inşallah rabbim su gibi doğum nasip etsin inşallah.. Hep güzeli düşünün ❤️
Aleymercimek Fatmaanurrrr__ okudugum en iyi en detayli ve en cesaret verici hikaye tesekkur ederim kendi adima insallah sag salim kucagima alirim ben de bebegimi 38+4 um ben de😍
Fatmaanurrrr__ Aleymercimek çok teşekkür ederim ay çok heyecanlı artık her an gelebilir bebişiniz 🥹 Her şey çok güzel olacak başaracaksın ❤️
Fatmaanurrrr__ Yildiizr ay evet evet aynısı kız hiç düşünme sakın bende tuhaflık var diye bana da öyle geliyodu sanki bi ben tuhafım herkes normal normal dikişlerini geçiriyor gibi geliyodu ama böyle olması normal bu şekilde olcak zaten geçecek korkma sabret biraz daha zaman hemen gelip geçiyo ❤️
Fatmaanurrrr__ Aysgl34 Ben Trabzon kanuni eğitim ve araştırma hastanesinde doğum yaptım doktorum Hasan Akyüz’dü çok iyi bir doktor Allah razı olsun annemin 18 cm miyomunu aldı ve rahiminide o aldı çok güzeldi herşeyi ameliyatı ve sonrası sezeryan olsaydım da içim rahattı. Ama normal doğumu zaten ebeler yaptırıyor ve kadın doktorlar gelip gidiyodu beni muayene etmeye 🥰
Fatmaanurrrr__ Aysgl34 Amin Allah razı olsun sizede su gibi tek nefeste doğum nasip olsun inşallah ❤️
nar_25 Fatmaanurrrr__ masallah💖 devlette mi doğum yaptınız acaba ve bebiş kaç kilo doğdu ultrason ölçümü ile uyumlu muydu kilosu
Fatmaanurrrr__ nar_25 evet devlet hastanesinde doğum yaptım. Ultrasonda 3500 gram çıkıyordu kendi doktorum ölçtüğünde doğum için yatış yaptığımda son kez girdiğimde 3100 ölçebildi doktor. 3610 gram doğdu