GezenTavuk_2 penbe_karisi ahahah valla ben ful değerlendirdim yani yumurtlama ve çatlama sonrası bile hep popo altına yastık koyup bekledim yine bekleriz cnm ne olacak ohooo prodoctor alma sakın oda kuruma çizgisi veriyor bozdu iyice Trendyol daha mantıklı geliyor beklemek zorunda kalıyorsun 🤣🤣
penbe_karisi GezenTavuk_2 evetttt yaaa beklemek çok zor yaaa 😁iki gebeliğimde kafamdan atmıştım ne güzel stresli değildim galiba stres etkiliyor yaaa
penbe_karisi ppmerlina evettt yine yumurtladimngaliba bazıları çatlamadan 5 günden sonra köyü çıkar pik çıkar 12 günde gebelik belli olur diyorlar bende arada kaldım yaa ne diyeceğimi artık bilmiyorummm 🤓
GezenTavuk_2 penbe_karisi tabii ki de etkiliyor sen beni geçen ay görecektin Ben geçen ay deli gibiydim yalnız bu ay herkes benim hamile olduğumu düşünüyor Ben kendime hiç inanmıyorum 🤣 doktor hamilesindeyse Yok canım daha neler diyeceğim o derece 🤣🤣
penbe_karisi GezenTavuk_2 🤣🤣🤣ahhh benim yumurtlayan ama bir türlü civciv çıkartmaya bacım aynı kaderi yaşıyoruz ama bana ne oluyorsa bilmiyrum vücudum alev gibi yanıyor 🤓
ppmerlina penbe_karisi 5 gün sonra koyu görsen bile ne anlamı var ki kanda veya idrarda pozitifi göremedikten sonra? Bence insanı daha çok strese sokan bir şey 🥹
GezenTavuk_2 penbe_karisi ahaha O bana da oluyor ara sıra kız alev atıyoruz bak hiç birseyim yoktu kızı uyuttum yanına kivrildim kasıklarım belim ağrıdı
penbe_karisi ppmerlina evet doğru bir umut işte 🤣🤣🤣fakirin ekmeği umut bacım bizdeeee öyle olumut ediyorruzzz🤓🤓🤓🤓
ppmerlina penbe_karisi aşkom şimdi koyu gördün diyelim ya kan versen 0 çıkacak belki de gerçekten de pozitif halbuki 🤣 benim çatlamadan tam 12 gün sonra kaset testte silik bir şekilde çıkmıştı sen de yolu yarılamışsın az daha bekle bakalım 🤣
Ddm28 Yaaa kızlar ne kadar Tatlısınız paylaşımınızı tesadüfen gördüm gezen tavuk 🤣🤣🤣 inşallah en hayırlı zamanda Rabbim nasip etsin hepinizden mutlu mutlu paylaşımlar okuyalım 🌸🙏
penbe_karisi ppmerlina ayyy insAllah insallahhhh evet yariladimm 6 gün ama işte kafayi yicem düşüne düşüne hemen bir uğraş bulmalıyım 🤣🤣🤣
GezenTavuk_2 @EjderhaSeda dikkatimi çok çekti de yaptığım yorumların birçoğunu beğeniyorsun tanıdık mısın kimsin anlayamadım? 😅😅😅
EjderhaSeda GezenTavuk_2 ay yok tanıdık değilim aksine kimseyi tanımadığım için yorum yapmıyorum ama beğeniyorum ♥️ 🤣