bsraaklcyldz Gebelik şekeri olan arkadaşlar bebeğiniz nasıl doğdu ve kaç kilo doğdu acaba? Doktorum bana kilolu olursa sezeryan olur diye söylüyor ama ben normal doğum istiyorum.
Busraakay_26 bsraaklcyldz şekerim vardı 3500 doğurdum kızımı normal yolla ilerledik ama açılma bir noktada durduğu için sezeryana dönmek durumunda kaldım Şekerimden dolayı suyum da çok fazlaydı ama bebeğim de şeker ya da başka bir rahatsızlık çıkmadı şükür sağlıklı şekilde kucağıma aldım
123bebek-21 bsraaklcyldz şekerim vardı ilk kızımda şimdi 2. Bebeğime gebeyim ayın 26 da şeker hastanesine gitmem gerekiyor inşallah bunda da çıkmaz ama ilk bebeğim 2800 doğdu ama benim çatı kemiğim dar olduğu için sezeryan oldum inşallah sağlıkla normal doğum olarak kucağınıza alırsınız tabi nasıl isterseniz 😊🌸
bsraaklcyldz 123bebek-21 ya illa ki şu olsun derdinde değilim bebeğim sağlıklı olsun ama korkmuyor da değilim 🥹🥲
123bebek-21 bsraaklcyldz merak etmeyin inşallah sağlıkla kucağınıza alırsınız beni Fe çok korkuttular şuan çok şükür kızım sağlıklı 😊
Ipek0506 123bebek-21 siizn baya fazla.ben diyetle ilerliyorum.cok kaçırırsam eğer 160 görüyorım arada.bir sorun olmaz inşallah……
123bebek-21 Ipek0506 yok allahım izniyle olmaz benim 300 olduğu halde çok şükür kızımı sağ Salim kucağıma aldım
Merviiss 123bebek-21 şuan bundan dolayı kendimi yiyip bitiriyorum 24 haftada bakıldı normaldi yedim diyet vs yapmadım bundan dolayı bi bakayim dedim cihaz vardı evde yüksek çıkıyor ya vardida yükleme beni yanilttiysa bebeğime bir şey olursa diye korkuyorum lütfen içimi rahatlatin
123bebek-21 Merviiss merak etmeyin inanın bende 32. HFtada diyete başladım ve ona rağmen 300 görüyordum çok şükür kızım sağ Salim doğdu korkmayın allahın izniyle hiçbişey olmaz umarım ama isterseniz doktorunuza evde ölçüp yüksek çıktığını bildirin
Merviiss 123bebek-21 randavu bulamadım talep ettim bugün açlık 111 tokluk 161 çıktı 3 yumurta ve 2 tane evde yapim poaca yedim.diyete başlıyorum hemen inşallah saglkklica alırım.bende kucağıma çok sagolun