Asena6532 Kızlar merhabalar.Tüp bebek tedavisi görüp pozitifi gördüm çok şükür.Tedaviyi Antalya’da gördüm.Son kontrolümde bebeğin kalbini duyduk ve Ispartada doktor arayışına girdim.Yardımcı olabilir misiniz?
Tutaste_ Asena6532 ıspartada ummuhan var ama ebeleri hemşireleri hiç iyi değilmiş burda adam gibi güvenilir ne hastane var ne bişey
Talentedmom Asena6532 MediKaya hastanesi Ümmühan hanım çok iyi ben ona gidiyorum çok ilgili ve güleryüzlü
Aselyusra Asena6532 tüp bebek ise eğer bence üniversite hastanesine gidin. Daha hassas davranıyorlar genelde. Ama çok bekleme gibi sıkıntıları var tabi. Prof dr Mehmet Okan özkayayı öneririm. Gerçi çok yoğun randevu bulmak imkansız diyorlar ama belki tanıdık falan aracı bulunabilir
yuzirneym Asena6532 yılbaşından önce ona gidiyordum, sonra takiplerime şehir hastanesinde devam etmek istedim.
Talentedmom Asena6532 benim arkadaşım orda sezeryan yaptı riskli gebeliği vardı Oğuzhan beye gidiyordu çok memnun kaldı onun tavsiyesi üzerine gittim Ümmühan hanımı da araştırdım yorumlar çok güzeldi gerçekten de çok tatlı bir kadın aklıma takılan herşeyi sorabiliyorum numarası da var ilgileniyorlar sağolsun
Aselyusra Asena6532 hep değil ilk giderken bekliyorsunuz randevuyu. Daha sonra doktorunuz size dosya veriyor elinize o dosya ile randevu almadan istediğiniz zaman giriyorsunuz. Bekleme derken ben mesela sabah 9 da gittiniz ama sıra gelmesi 10.30 olur demek istedim yoksa ne zaman isterseniz gidebilirsiniz artık
Naazli Busraa197 doğum paketini bilmiyorum ben paket satın almadım. Sezaryen doğum yapacağım. Sigorta varsa 30 bin yoksa 35 bin dediler