Busraa197 Antalya’da özel hastanede yakınlarda doğum yapan var mı ? Fiyat ve doktor bilgisi paylaşabilir mi
busetatli Busraa197 doğum için bişey diyemem henüz hamileyim özel Uncalı hastanesinde Aliye Nigar Serine gidiyorum ve çok memnunum başta devlete gidiyordum ama Uncalı da devam ediyorum.
busetatli Busraa197 muayene ucreti 1635 tl henüz doğum ücreti hakkında bilgi almadim ama kardesimde oraya gidiyor 25 bin demisler
Busraa197 busetatli anladım teşekkür ederim Medical Park, medstar ve vutaleye iyi dediler onları araştırmaya çalışıyorum sizin dediğinize de bakacağım 😊
busetatli Busraa197 vitaleye benim cevremden giden kimse memnun kalmadi o yüzden ama tabi siz bakin araştırın ☺️
Zge12 busetatli hangi doktora gittiler canım ben Taner beye gidiyorum memnunum baya ilk hamileliğimdede ona gittim doğumumda çok şükür güzel geçti şuan yine ona gidiyorum
busetatli Zge12 Taner bey hakkinda fikrim yok.Kardeşim Sema diye bi doktora gidip hic memnun kalmadi bi arkadaşım daha gitti ama hangi doktor bilmiyorum o da hic memnun kalmadigini söyledi
Zge12 Busraa197 iki tane paket var böyle ilk paket doğuma 6 ay kala 33 bin tl ikinci paket doğuma 3 ay kala 60 bin canım
Kumsalzeyus 2 kez medstar da doğum yaptım vştalede de akrabalar yaptı üçüncü şehir de doğurdum fark yemek kalite si ziyaretçi sorunu yok tek kişilik oda onun dışında her şey şehir hastanesin de de var
Zge12 Busraa197 canım onun içinde muayene ücreti falan yok ondan sanırım o yüzden ben doğum paketi almadım
Busraa197 Zge12 ben bugün sordum vip fogum paketi için 75 bin yazıyordu daha düşük paketlerin bilgisini vermedi ama
Zge12 Busraa197 fiyat artışımı oldu acaba bilmiyorum ki canım banada böyle demişlerdi ama bi kaç ay oldu