Gizcebu Arshazal Oğlumun ismi Atlas Kızım olacak inşallah Kasım 22 doğum planlanıyor Vera olacak ismi ben kendim çift isimli olunca zorluğunu çok çektim ondan çocuklarım tek isimli
Nursahergun Nasıpse, yüsra meva istiyorum.. İsim beğenisine göre değişir durum ama Atlas güzel erkek de barlas olur uraz bartu, miran Kız da vera Zeynep Simay umay Melında
Duygu027 Arshazal kız: Asena, Umay, Maysa, Ceren, Tomris, Almila, Bilge, ; erkek: Cengiz, Alp, Buğra, Tuğra, Tuğtekin,
Kubradmurat Arshazal büyük oğlumun adı doruk ikinci oğlumun adı poyraz ali üçüncüye hamileyim kız olursa sanem Sare düşünüyorum erkek olursa Göktuğ olabilir sare ismi çok hoşuma gidiyor umay da güzel isim
Aslanmomm Bütün yorumları okuyorum ben de kız ismi için hiç mi içime sinen olmaz yaa 🤦🏻♀️30 haftalık sanırsam isimsiz olacak 😢
Patiseverana Aslanmomm ay benim de öyle asla işim bulamıyorum hep nir şey eksik gibi nasıl koycaz bilmem 😃
Sarees Patiseverana kararlı , net , ve arkadaşlık ilişkileri de aile ilişkileri güçlü bi çocuk . Öğretmenleri bile bazen onu olgun bulduğunu söylüyor. Kimseden sevgi ve ilgi dilenmez , herkesi etrafına toplar bi şekilde be arkadaşlarını çok sever arkadaşları da onu çok sever demişti çok hoşuma gitmişti. Okula başlayana kadar çok mülayim bi kızdı ağzı var dili yoktu , ama bulunduğu ortama hemen ayak uyduruyor . Burcu da kova 🥰 canım kızım benim sadece bazen mız mız oluyo o canımızı sıkıyor onum haricinde şuanda olumsuz bi huyu yok😂
Patiseverana Sarees dışarıya olan durumu çok güzel benim de sare adında öğrencilerim olmuştu anlattığınız gibiydi muhtemelen terazi olcak benim de bir süpriz yapmazsa 😃
Sarees Patiseverana vay be demek isim enerjisi bu kadar önemliymiş 😅 ay terazi en sevdiğim burç , biraz kokoş oluyorlar eğlenceli de oluyorlar 😍
Patiseverana Sarees tabikiii çocuk anne baba yetiştirmesine de bağlı ama sanırım zaten o çocuklar da öyle aileler tercih ediyor her şey uyumlu yani 😃