yeni_anne2 Hanımlarrr bilindik markalar hariç kulanıp memnun olduğunuz bulaşık tablet markası varr mıı🌸
Minnakpopus yeni_anne2 ben bingo kullanıyorum çok memnunum şahsen. Fairy den geçtim malum fairy fiyatı almış başını gitmiş🫣😂
Sevinc44 yeni_anne2 Rossmanin yeşil paketli eco yazan çok güzel bi ara kullandım, bir de all in one yazan da aynı şekilde güzeldi. Kullanmaya devam ederdim ama canım kocam başka markalar indirimdeyken 4-5 paket aldığı için onları bitirmekle uğraşıyorum 😀
myangelson yeni_anne2 asperox sparx güzel ben onu kullanıyorum. Bingo ile ikisinin arasında gidip geliyorum 😅
Minnakpopus Sevinc44 rossmanınkini bende beğendim ya aşırı iyiydi. Ama dediğin gibi sağolsun 10 paket diğerinden olunca evde insanın almaya eli gitmiyo😂
Sevinc44 Minnakpopus evettt elimdekiler biterse tercih ederim yine 😃 Rossmanin genel olarak temizlik ürünlerinin hepsini çok beğeniyorum, gerçekten kaliteli
Dilaraatlass Ben just green markasını kullanıyorum doğal içerikli bir ürün kendisi temizlemesi gayet güzel herhangi bir kalıntı bırakmıyor
Deletedmom_247 yeni_anne2 Normalde fairy den hariç başka hiçbir marka kullanmam ama bingo ve asperoxunda ürünleri güzel. Fairy kadar temizliyor hemen hemen
Gmry yeni_anne2 fairyden bingoya geçiş yaptım bu ay gayet güzel temizledi,asperox sparxı da öneriyorlar onuda deneyeceğim