minikkkk_patatessss Kaç gün boyunca bebek ve anne kontrol lerden faydalanabiliyor aşılar için ekstra ücret alıyorlarmı ekstra ücreti neler için talep ediyorlar bu konularda bilgi sahibi olanlar yardımcı olabilir mi
Edalliy minikkkk_patatessss doğum paketinde bebeğin ilk aşıları dahil oluyor topuk kanı vs.henüz doğum yapmadım ama ebelere falan sormuştum
Edalliy minikkkk_patatessss Normal de 15 Haziran 1 temmuz arası ama kurban bayramında da doğum gerçekleşebilir dedi doktorum
minikkkk_patatessss Aslaninannesi_ sordum tüm aşılar ve ilk 10 gün yapılan muaneler pakede dahil dediler siz doğum yaptınızmı bazı hastaneler ek ücret çıkarıyor ondan aordum
Aslaninannesi_ minikkkk_patatessss ben medipol megada doğum yaptım ilk hepatit b aşısı topuk kanı ve ilk anne bebek muayenesi ücretsizdi
minikkkk_patatessss Aslaninannesi_ e ne anladım verdiğim okadar paradan 1 kere almaları bile az kaldıkı sağlık Ocağı kabul ediyormu nasıl oluyor siz 2 nciyi sağlık ocağında mı verdiniz
Aslaninannesi_ minikkkk_patatessss evet zaten sağlık ocağı istiyor bunu yani devlet karşılaştırma yapıyormuş
minikkkk_patatessss Aslaninannesi_ peki sağlık ocağına yaptırmasak ikimciyide özelde vermek istesek zorluk çıkarıyorlarmış benim sağlık ocağım eski ikamet ettiğim yerde gözüküyor o yüzden
Serifeecenikli Aslaninannesi_ doğuma kendi doktorunuz mu geldi sanırım o hastanede nöbetçi kimse o geliyormuş