Hux Şu ana kadar gayet iyi geldim 9 kg almışım 36+5 ama nedense 2 gündür doymuyorum sabah gözümü açıyorum açım geve açlıktan yatamıyorum zaten şeker var bebek önde gidiyor doğuma kadar böyle olursa bi 10 kg alcam gibi
Parinas Hux acıkınca sıvı şeylerle midenizi bastırın. Çorba içmek olur. Su ayran kefir vs içmek gibi. Az kalmış dayanın bence çok güzel az almışsınız birden alırsınız yoksa
yuzirneym Hux valla harika gelmişsiniz, bence doktorla kesinlikle paylaşın bunu, 1 ay için diyetisyenle çalışabilirsiniz
nurssmom Hux ben 7 haftalık hamileyim geceleri acıktığımda ayran yada kefirle geçiştirmeye çalışıyorum . Eğer yemek yersem ertesi gün yine yemek yemek zorunda kalıyorum çünkü. Alışkanlık olduysa bir kaç gece farklı birşeyler yapın değişicektir
Hzldem Hux sen birde emzirme açlığını gör 😂😂 hamileyken o kadar çok yedim kilo aldım ki doğumda zaten yarı yarıya düştüm simdi emzirme açlığı var allahım böyle bişey hiç yaşamadım 😔😔😂😂
Hux Parinas inanın ki doymuyorum kocam bile şaşırıyor yeni yedin nasıl acıktın diyor valla napcam bilmiyorum bide geç yatıp erken kalkıyorum gece yiyip yatıyorum sabah kahvaltı
Parinas Hux gündüz neyse de gece yemek çok tehlikeli yaa. Direkt yağ olarak depolanıyor. İştah bastıracak başka ne olur bilemedim. Chia tohumu denediniz mi hiç. Puding gibi ballı sağlıklı tarifler oluyor ben onları yapmaya çalışıyorum çok dayanamazsam
Hux Bence ben direk dogurayım 😀şimdiden uykusuz aç kalıyoruz çocuk olunca daha kötü olcaz ne kadar erken o kadar iyi