NBB Merhaba hanımlar bu ilk postum , pazartesi günü akşam durup dururken bir anda bacaklarimin arasından su gelmeye başladı bende suyum geldi zannettim ama 33 haftalığım daha , sonra WC ye gittim idrar gibi geldi bende normal deyip kendimi temizleyip geri odaya geldim temiz çamaşır filan giydim beş on dk sürmedi bu sefer yine su geldi sancimda yoktu ama her ihtimale karşı doğum için konuştuğum hastaneye acile gittik. Avcılar Baypark ta kadın doğum uzmanı ilgilendi benimle bacaklarimin arasından gelen suya içeriye doğru bir ph ölçer cubuk gibi bir test degdirdi ve yeşile dönmedi dedi eğer doğum suyu olsaymis o test çubuğu yeşil oluyormuş 🤔 Mixovul diye bir ilaç yazdı. Ultrason da bebege baktı suyu ve keyfi yerinde dedi ♥️👶 ama halen idrar kaçırıyorum Allah'tan doğum çantasına depend bez almıştım onu kullanıyorum ama akşama kadar iki defa değiştiriyorum 🤔😒 benim merak ettiğim sizinde başınıza geldi mi fitili kullanınca geçti mi ? Yarın Bakırköy eğitim araştırma ya gidicem bu kadar çok kaçırıyor olmak kötü hissettiriyor 😱 korkuyorum bebeğin suyundan da gider de fark edemem diye 😱
Cnmltm Aynı durumu aynı haftada ben yaşadım cnm dedigin gibi test cubuguyla baktılar doktor altına kaçırmıssın dedi nasıl bi durumsa bu hiç hissetmıyosun idrarını bende fitil kullandım ☺️
NBB Cnmltm geçti mi peki fitilden sonra ben pazartesi akşamdan şuana kadar halen kaçırıyorum hani adet akıntısını hissedersin ya onun gibi akıntıyı hissedip WC ye gidiyorum yoksa bez dolup taşıyor yani 😱😒 ins geçer psikolojik olarak zorluyor beni 😒
Cnmltm NBB senın bayağı fazla demekki benim çamasırlarım ıslanırdı enfeksiyonun varsa ondan oluyo büyük ihtimal onun için fitil veriyolar ama merak etme ilerliyen haftalarda azalıyor bu
NBB Cnmltm ya bayağı abartı derecede fazla geliyor gibi geldi bana da hiç WC ihtiyacı yada mesane baskısı hissetmiyorum ki ılıklık hissediyorum wcye kalkıyorum kalanda boşalıyor içimden 😒 korkum bebeğe zarar verirse ben fark edemem 😒
Cnmltm Hissetsen sürekli tuvalete gideceksin iki adımda bir baskı yaptıgı için hamilelikte hersey geliyor insanın basına bişey olmaz bebeciğine inş takiplerini kontrolleri ihmal etme yeter
NBB Cnmltm annem hastanede çalışıyor Esenyurt devlet hastanesinde oradaki Ebeye sormuş ileriye yönelik sıkıntı yaşamamak için eğitim araştırma ya gidin demiş yarın gidicem insAllah bir sıkıntı çıkmaz ♥️