Günaydınnnnn, aylardır yeniden burada olmak çok güzeldi, dün son muayene için gittik oradan doğum yapacağım hastaneye gidip tahlil ve işlemleri hallettik, kısmetse yarın sabah 8′de orada olacağız, 10.30′da sezaryen 🥹 geride beni bekleyen 3,5 yaşında bir kızım var, bir yandan karnımda ki kızımın heyecanı, aranızda bilenler var beni, daha önce kızımı 40.haftamda kordon dolanmasından dolayı karnımda kaybettim, hemen arkasından hamile olduğumu öğrendim, sezaryen arası kısa olduğu icin bir çok sorun yaşadım, aylarca kanama, erken doğum vs ama şükürler olsun sağlıkla kızım doğdu, her gebeliğim ayrı riskli, bu kızımda da plesanta aşağıdaydı, plesanta yine erken yaşlandı vs. kanımda pıhtılaşma meyilli olduğu için de oksapar hep kullanıyorum, bir sürü stres vs. derken çok şükür bugünlere geldik, bebeğim 32′den beri kanalda ve artık sancılar da arttığı için doktorum haftaya kadar beklemek istemedi, yarın 37+5 oluyoruz, ablası da 36′da geldi şükür kuveze girmemişti, herkese hep dua ediyorum, hepimiz sağlıkla kavuşalım bebeklerimize, o hastane kapılarından kucağı boş, karnı boş dönmek ne demek en iyi bilenlerdenim, diliyorum ki hepimiz için en hayırlı, en güzel şeyler olsun, duanızı eksik etmeyin, inanılmaz heyecanlıyım, çünkü ilk kez planlı doğuma gideceğim 🥹🌸🤲 Umudunu kaybeden bir çok arkadaş var burada, her şey Allah’tan, üzülmeyin diyemem ama sabredin, dilerim bu güzel duyguyu herkes en güzel zamanda tatsın🥹 kusura bakmayın, biraz iç döktüm 🥲 Dualarınıza bizi de ekleyin lütfen 🌼