Aysgl34 Semass25 bende bornoz ve baş havlusu aldım birde küçük şişeye şampuanımı koydum ilk doğumumda normal doğum olmasına rağmen 2 gün kaldık terlemiştim birde dediğiniz gibi duş çok rahatlatıyor o sebeple banyo malzemesı almakta fayda var
Aysgl34 Merve-Beyto bende ıkı terlık koydum biri duş için plastık önü açık olanlardan altı kaymaz. birde hastanede gezınırken gıymek için koydum önü kapalı ayakkabı gibi duruyor.
Aysgl34 Aysgl34 ilk doğumumda duşta masajla gecırdım hep vaktımı doğum koçuyla bırlıkte. çok rahatlatıyor duş ama ayagımdakı hastanenın verdiği terlik çok rahatsız etmişti o sebeple kendı rahat ettiğim terliği aldım yanıma
Dlkrds Biranne_197 bugün gebe okulunda ebe özelikle çantanıza koyun dedi doğumdan sonra ŞAL VEYA HIRKA doğumdan sonra üşüme çok oluyormuş bilginiz olsun hanımlar 🥰
Biranne_197 Dlkrds meme reddi yapması durumunda kullanmak için koydum zaten zorlayacağım emmesi için ama emmezse bebeğim aç kalmasın diye birşeyler yapacağım 😊❣️
[silindi] Sima789 hastanede takılan bezlerden ilk gebeliğimdede dependleri atıp onu kullanmıştım şimdide aynı şekilde ilerlicem😊
Biranne_197 Merve-Beyto ben tesettürlüyüm misafirlerin gelmesi durumunda crocs giyeceğim eger gelmezlerse de önü açık normal mahalle terliği giyeceğim önü açık daha rahat çünkü 😊
Merve-Beyto Biranne_197 tesettürlü olup terliğe kadar dikkat eden bi insan ilk kez gördüm tebrik ederim sizi gerçekten🙏🏻
Biranne_197 Merve-Beyto teşekkür ederim ziyarete eşimin erkek kardeşi ve babasıda gelebilir diye o şekilde almayı düşünüyorum hakkımdaki düşünceleriniz için tekrardan teşekkürler 😊🩷