Miinniik Dün hiç istemeyerek seker yüklemesi yaptırdım ama dünden beri hasta yatıyorum o suyu içince anında boğazlarım şişti geniz akintisi oldu ve berbat midem bulanıyor istifra ediyorum nasıl gecicek bunlar yüklemeden sonra böyle olan varmi
Edizhr Miinniik ayy ben hiç icemedim o suyu bir yudum aldım çöpe döktüm bilerek içsem olmayan hastalıklarımda çıkardı keske icmeseydiniz çok geçmiş olsun midenizi yormayın yeme icme konusunda çok yuklenmeyin
TugceOrak Miinniik boğaz şişmesi ve geniz akıntısının şeker yükleme testiyle alakası olamaz. Mide bulantısı kusma yapabilir ama diğer söyledikleriniz bariz soğuk algınlığı belirtisi. Geçmiş olsun
bebegimmzgl Miinniik 2 çocuk doğurdum yaptırmadın canım şuan 3. Ye hamileyim 34. Haftam yine yaptırmadım ben içmeyeceğimi biliyorum onu içersem ne hale de geleceğimi doktorum da hiç ısrar etmedi ramazanda gitmiştim aç gel yapalım dedi bende oruç tutunca hiç söylemedim oda istemedi zaten yaptırmazdım
Edalliy Miinniik aşırı bi mide bulantısı oluyor eğer kusma oluyorsa test geçersiz oluyor bence siz üşüttünüz çünkü şeker yüklemesinin böyle bi yan etkileri olmuyor mide bulantısı dışında çok geçmiş olsun bu arada
Esseraa22 @Miinniik geçmiş olsun yaptırırken böyle belirtiler olur diye söyledilermi bulantı oluyor ben bir kere yaptırdım içim disima çıktı kendime gelemedim ama bulantı kusma oldu diğerleri için bir bilgim yok
Miinniik Edizhr bende bitiremedim zaten hiç istemeyerek yaptırdım doktor çok ısrar etti bende acaba bi sıkıntı mı sezdi de ısrar etti dedim çünkü rahat bir doktor ama keşke yaptirmasaydim perişan oldum dünden beri
Miinniik TugceOrak içtiğim gibi başlayınca ondan suphelendim ama tabi olmayabilir etkisi tesekkur ederkm
Edizhr Miinniik doktorlarin anlaşmalı ilaçları falan içtiğimiz sular kullandığımız çoğu ilaçlar herkesin kendi karari ama ben bu gebeliğimde de yaptırmayı düşünmüyorum inşallah sorun çıkmamıştır canım iyi misin
Miinniik Edizhr yukleme sonucu temiz çıktı çok şükür aslında her ay açlık tokluk kan kontrolü yaptiriyordm ama oldu artık olan sağol canım insallah hemen toparlarim
Esseraa22 @Miinniik bende yaptirmayacagim bir kere yaptırdım sıkıntı olunca ikincidede yaptırmadım simdide yaptirmayacagim geniz akıntısı falan şuan mevsimsel alerjik havasindayiz bende var şuan gribe çevirdi önce boğaz geniz akintisi derken cok şükür biraz toparladım bal varsa doğal bal tüketin ben öyle toparlandım sizin üst üste gelmiş inşallah hemen geçer bulantı kusmanizda
Esseraa22 @Miinniik yok doktorlar vermiyor ama çok ilerlerse verirler herhalde ben kullanmıyorum ben doğal şeylerle atlattım
Miinniik Edalliy o sırada istifra etmedim ama tamamını bitiremedim de icseydim kesin cikartirdim herhalde mevsimsel bi hastalık yasiykrum buda midemi bulandırdı hepsi üst üste geldi tesekkur ederim
tombikdoner22 Miinniik bacım gazoz gibi bir şey o nasıl boğazın şişecek bilmem ne yapacak ki bence sen hasta olmak üzereydin zaten şeker yüklemesini de hiç istemediğin için ona bağlıyorsun. Yani öyle bir etkisi nasıl olabilir onun ilk defa duyuyorum böyle
Miinniik tombikdoner22 yani olabilir tabi ama o kadar şekerli geldi ki boğazım yandi çok hani çok şekerli tatli yersin de boğazını içini yakar ya oyle oldu belki de dediğiniz gbi ama olacağı vardı bugünü buldu
tombikdoner22 Miinniik bana normal gazoz gibi gelmişti hepsini de içmiştim bacım istersen bi hastaneye git muayene ol bacım kan falan verirsin belki bi enfeksiyon falan varsa da ona göre tedavi olursun çok geçmiş olsun
bebegimmzgl Takılmayın artık rabbim sağlıklı doğum nasip etsin hepimize inşallah ben yaptırma taraftarı hiç olmadım zaten