Sevdaaaa01 benim oğlumda hareketlidir anlıyorum o tarafını, alt komşumuz akşam 5te ses yapıyorsunuz diye gelmişti 😅 şimdi ikinci kez hamile olduğumu ve erkek olduğunu bilmesini çok isterim. O derece garezim var kendisine. Akşamları ses yapacak oyuncakları toplayıp kaldır, onun yerine oturarak vakit geçirecekleri şeyler ver. Yaşlarını bilmiyorum ama 3. çocuk olduğuna göre pekte ufak değiller. Benim oğlum oyun hamurlarını sever onu veririm yada çıkartmalı boyamalı kitaplar. Kendini yıpratmak yerine çözümler ara bence 🙃 Emin ol bende evin içinde zorlanıyorum oğlumla ama ben doğurdum nazını çekmek zorundayım. Ne kız çocukları tanıdım insanı yoran, sabır yoklayan. Erkek çocuğun uslusu yok mu tabii ki var ama anne babadan geliyor genetik, asilikte evdeki ortamdan kaynaklı çoğu şeylerde. Diğer bebek doğana kadar bence ev ortamını iyileştirin, kurallar koyup yeni çocuğa hazırlık yap derim. Şuan ki bebeğin cinsiyetine elden gelen bişey yok Allah’ın takdiri ve nimeti inan bende çok isterdim kızım olsun, oğlumdan sonra 2 kere bebek kaybettim o kadar zordu ki yeter ki sağlıklı olsun dedim başka hiçbir şey istemedim. Şimdi herkes 2. de erkek dediğimde Allah kolaylık versin diyor. Bugün arkadaşım herkesin bi kız çocuğu olmalı diye laf söylüyor. Daha doğmadan zor geçeceği kanaatine varıldı 😂 Herkese diyorum ben cok memnunum size noluyor. Kimse benim o kürtaj günlerimi yaşamadı boş beleş konuşuyorlar. Elbet zorlu günler bekliyor yeni bebek yeni hayat kolay değil. Sadece o zor günleri de güzel atlatabilmek önemli. İçini ferah tut ve çocukların için güzel çözümler bulmaya çalış. Emin ol ileride yetiştirdiğin 3 erkeğin kıymetlisi olacaksın. Bunun için biraz sabır ve iyi bir ev yönetimi önemli.