Nur_kybs Kızlar 30 haftalık hamileyim vajinada inanılmaz derecede bi ağrı var hareket ettikçe ağrıyor kas veya kemik ağrısı gibi yani yürürken ve bacaklarımı hareket ettirirken ağrıyor aynı durumu yaşayan veya nedenini bilen var mı?
ms_annisko Nur_kybs son haftalarımda olmaya başlamıştı hamladıktan sonra koşu sonrası et keser ya öyle ağrı vardı. Hafta ilerledikçe oluyor diye biliyorum
cakethesel Nur_kybs Çatı ağrısı canım.Benimde 28. Haftamda başlamıştı bebeğim döndüğü için kafası çatı kemiğime baskı yapıyordu.39 haftalıgım suan arada o ağrılar geçiyor arada geliyor ya da insan alışıyor😅
Ronayib Nur_kybs resmen benim ağrılarımı anlattın benimde 30 haftalik iken başladı şuanda 38 oldum hala devam ediyo kemiğim resmen yaniyo ama korkulacak bisey yok . Bende hiç durmam hep ıs yaparım onun la alakalı degil
Esraa00 Nur_kybs 35 haftalık benimde öyle sanki elli kişi tekme atmış öyle ağrı var Doktor normal diyor Geçen nst de ağrım çıktı ilaç verdi ama o bebeğin ağrısını sancısını kesiyor benim ağrılar devam
Nur_kybs ms_annisko birkaç gündür ağır temizlik yaptım ondan mı acaba korktum kötü bişey mi diye merak ediyorum
ms_annisko Nur_kybs hımm onu bilemiyorum ben bir sabah yataktan kalkarken fark etmiştim ağrıyı herhangi bir yorulma ağır iş yapma durumundan sonra yaşamadım
Nur_kybs cakethesel ya öyle olsun yeterki kötü birşey olmssın da ilk gebeliğin tecrübesizliği maalesef…
EceEgemen Nur_kybs aynı durum benimde 29. Hafta cuma kontrolüm var soracağım bazen yürümeme bile engel oluyo o derece