ms_annisko Kızlar selam, gecikme yaşayıp kaset testte negatif gördükten sonra gebelik öğrenen var mı? Bir iki gün sonra testi tekrar ederek ya da kan vererek? Merakla bekliyorum cevaplarınızı 🫶🏻
Yenibirannee ms_annisko benim ablamda asla cıkmadı testlerde oda bobrek taşından suphelendı bırde âdet görmüştü bir gitti 3 aylık hamile direk cınsıyet ogrendı hahahah 🤣🤣 hıc kaset testte falan cıkmadı ama
twokidsmom ms_annisko şuan 5+5 hamileyim. Gecikmenin ilk 3 günü kaset testte asla çıkmadı. Gecikmenin 6.gunu erken gebelik testi deneyeyim dedim önce çıkmadı gibi oldu sonra yavaştan belirmeye başlayıp koyulasti canim.:)
zynepyldrm16 ms_annisko bırak testte negatif çıkmayı 5 gün geçmesine rağmen kanda bile negatifti 😂 10. Gün gecikme de kan da pozitif oldu meğerse geç döllenmeymiş😂 Rabbim kucağınızı boş bırakmasın inşallah hamilesindir.
ms_annisko Yenibirannee aa geç döllenme mi acaba 🫠🫠 meraktan çatlamak üzereyim ya gecikme var testte çıkmadı elli kere test yapıp da aile bütçesini sarsmak da istemiyorum jfjejdj biraz bekliyim kan veriyim diyorum ama meraaakk
ms_annisko twokidsmom ayy heyecanlandımmm, keşke erken gebelik testi alsaydım ama sonradan aklıma geldi. Teşekkür ederim cevabınız için bu arada hayırlı uğurlu olsun sağlıkla kucağına al 🩷
twokidsmom ms_annisko teşekkür ederim canım inşallah senin de gönlüne göre verir Rabbım🤍 bu ikinci gebeliğim, ilkini regl olmam gereken gün yapmistim ve anında kırmızı çizgi çıkmıştı. Tamamen dollenmeyle alakalı bisey yani. İnşallah hayirlisiysa sen de görürsün pozitifi😍
ms_annisko zynepyldrm16 ayy uzun olmuş baya süresi 🫠🫠 güzel dilekleriniz için çok teşekkür ederim, bir çocuğum var elhamdulillah 🩷🩷
ms_annisko twokidsmom aynıyız yaa ben de ilkinde reglden beş gün önce öğrendim. O yüzden daha da sabırsızım var mı yok mu meraktan çatlıyorum 😂