Hsnanr Evetttt, ne kaldı şunun şurasında diyebilirmiyiz 🥹 bebişler kaç kilo olmuş hadi konuşalım sohbet edelim hareketlerı nasıl ?
Hzlgns Hsnanr en son 28+1 de kontrole gittim 1489 gram 39 cm di şuan 29+4 deyiz erkek bebiş bekliyoruz 🫶
asafmom-22 Hsnanr Kıpır kıpır hiç durmuyorlar valla biri uyusa diğeri hep ayakta hareket halinde, 27 haftalık iken gittiğimde 980 gramdı haftaya randevum bakalım ne kadar kilo almış bebişler bu arada bizim cinsiyetimiz de kız 😀
cerengeredeli fatmaanuurr22 kız bebiş😍 bizim haftamizdakiler çoğunluk kız sanırım, benden sonra hamile kalanlar erkek bekliyor çevremde 😂
kuzucugum Hsnanr 29+2 yiz şuan en son 28+6da gittim 1300gr dendi boyu nu devlet hastanesi pek söylemiyor yine söylemedi
Kkardelenn1 Hsnanr 29+2 den kızımla selamlar bu aralar hareketleri biraz azaldı gibi sanki ama çok şükür muayene de bir sıkıntımız yoktu 🌸Bayram tatilinde hastane çantası hazırlamayı düşünüyorum gurbetteyiz gidemeyeceğiz o yüzden öyle değerlendirelim dedik
fatmaanuurr22 __Kubracik01__ hayır sadece enfeksiyonum sürekli yenilendiği için biraz sık gidiyorum genelde