Sym_123 4+5 haftalığım bugün sabah başlayan ve ara ara devam eden karın ağrısyla birlikte gelen kahverengi lekem var korkuyorum.Dün doktora gittim keseyi gördük.Bugün neden böyle oldu anlamadım.Başına gelen var mı?
[silindi] Sym_123 merhaba benim regl olacak gibi ağrım vardı lekelenmem yoktu ama doktorum önlem olarak progestan başladı yarın bi doktora görünün bence bende bugün 5hafta oldum.
1Kastalia Sym_123 canım şuan bende 4+ 5 teyim bugünden beri açık kahverengi akıntım var senin nasıl kanama gibi mi çok korkuyorum kimyasal ya da düşük olcak diye
Sym_123 Zehrostan leke geliyor .Karıın ağrısı da kasılma şeklinde sanki korkmaya başladım düşükmü yapıcam diye.İnşallah yerleşmedir.
Zehrostan @Sym_123 hayır hayır korkma ben haftalardır kasık ağrısından ha adet oldum ha olcam diye diye mahvoldum çok normal yerleşme kanamasıdır o adetten hemen önce görmüştüm bende sen yine de uzan moralini yüksek tut yerleşmede çok sancı oluyor genelde
Sym_123 @Zehrostan Allah razı olsun inşallah öyledir diye umuyorum.Yarında devam ederse doktora gidecem.
Zehrostan @Sym_123 kanamadan korkulur genelde inşallah devam etmez ederse de gidersin doktora Allah gönlüne ferahlık versin 🌸
Sym_123 [silindi] Zehrostan [silindi] bende 2 haftadr kullanıyorum günde 3 kez ağızdan alıyorum.Doktorum öyle yazmıştı. Siz nasıl kullanıyorsunuz?
Sym_123 Momandbeybi lekelenme oldu mu?Umarım normaldir ve geçicidir.Ben çalışıyorum buarada.Ve işim gereği sürekli ayaktayım.Hiç dinlenemiyorum.
[silindi] Sym_123 bana aslında magnezyum yeterli olur demişti ama sonradan işte günde 2 kez iç dedi. İkisini de günde iki kez ve bir tane de folik asit içiyorum.
Momandbeybi Sym_123 Bende olmadı. Fakat lekelenme olan arkadaşım vardı. Allah kolaylık versin çalışırken çok daha zordur
Sym_123 1Kastalia kanama gibi değil leke şeklindeydi hala arada peçeteye silerken geliyor ama azaldı.Buarada ben hemen doktoruma gittim.Kese etrafında kanamalı alan var fakat korkulacak bişey değil dedi.Progestan ve kan sulandırıcı ilacı mı düzenli kullanmamı söyledi.
Sym_123 1Kastalia evet bende ikisinden korkuyorum.Kese göründü fakat bebeği hala göremediğimiz için tedirginlik var.Perşembeye randevu aldım.Bakalım bebek görünecek mi?
1Kastalia Bende ebeyi aradım kontrol et kendini dedi şiddetlenirse bakarız normal bi durum bu falan dedi. Bu süreçte türkiyede olmak isterdim en azından hemen bakıyolar burda doğuma kadar 3 5 kere bakıyolar o kadar Sym_123