esra34_ Haftadan sonra bebisi dönen oldumu kızlar 1 normal doğumum var doktor haftana göre karnın çok aşağıda dedi açılma yok ama sancım ve kasılmalarım oluyor açılma olursa sezeryan dedi bebeğim dönermi acaba??
KMerveK esra34_ daha çok erken son ana kadar dönebilir daha simdiden makat geliş vs doğum anını belirlemez endiselenmeyin
GirlandBoy_Mom esra34_ her an dönebilir canım belli olmuyor benimde baş gelişti 30+5 de tekrardan makat gelişe dönmüş sürekli pozisyon değiştiriyorlar
esra34_ Mry2020 gitikce yeri daralıyor Allah’tan iri bebek değil haftasıyla uyumlu korkuyorum dönmemesinden 1. Gebeligimde 34 de dönmüştü çünkü
esra34_ KMerveK inşallah döner iğne bile vurulurken içim gidiyor sezeryan sırta vurulan iğneyi düşünmek bile işkence bana
Mry2020 esra34_ benim ilkinde 32 de dönmüştü ama sezeryan oldum şimdi 33 hala dönmemiş yani zaten sezeryan olucam ama dönse bari ağrım azalır belki
esra34_ Mry2020 32 haftada gittiğimde özeldeki doktor şu an makat pozisyonunda bebek baş aşağı döndüğünde ağrın çok olur baş biraz daha ağır ve sert oluyor makat gelişte olduğu için popo yumuşak ya çok ağrın olmaz demişti bir şey olmaz dönmesin yani
Happymomlke Mry2020 benim bebeğim de şuan 32de 30.hafta da dönmüştü baş geliş dönen bebek acaba yukarı çıkar mı bir daha ben de onu merak ediyorum 🤦🏻♀️
esra34_ Nazemm İnan akşama kadar doğrusun yerimde bile oturmuyorum 16 aylık zaten bir bebeğim var oturtmüyor sağ olsun
Saban_1996 İlk gebelikte 37ye kadar dönme ihtimali var ama 2. Ve sonraki gebeliklerde doğuma kadar dönme ihtimali var bebeği döndürme egzersizleri yapın eğer egzersiz yasak değilse
esra34_ Saban_1996 daha az önce yapmaya çalıştım öyle bir ağrı girdi ki kitlendim bildiğin bide Dünden beri çok ağrım var dün akşam gittim doktora hiçbir şey yok dedi 😒
Mry2020 esra34_ yaa ama benimki de makat geliş ve aşağı oturmuş durumda ayaklarıyla vuruyor sürekli o da ağrı yapar dedi