izelaren Kızlar en alttaki akşam 22.30 yaptım silikleşmiş yumurtam büyümeden mi öatladı canımı sıktı bu durum 5 aydır deniyoruz
izelaren busrax_ iki gebelik kaybım var pcos yok son yaptırdığım tahlil geçen ağustos lh 2 küsür fsh ise 8 çıkmıştı doktor bişey demedi
busrax_ izelaren o zaman test yapmaya devam edin. Akıntınızı da takip edin sulu ya da yumurta akı gibi uzayan akıntı olduğunda yumurtlama yaklaşmış oluyor
busrax_ izelaren yumurta akından bir ya da iki gün sonra pik oluyor bende. Bende bugün test yaptım silikti yumurtlama akıntısı geldi akşam bakalım sabah nasıl olacak test 😄
izelaren Bbaharincii yaa çok sevindim adınıza değerlendirdik teşekkür ederim çok moralim bozulmuştu 🥰
busrax_ izelaren benim dün yumurtlama akıntım var üstteki dün alttaki bugüne ait test seninki de bugün yarın pik olur
izelaren busrax_ çok güzel pik olmuş ben hiç bu kadar koyu görmedim ikisi aynı renk oluyor en fazla bugün tekrar yapacam bakalım inşallah pik görürüm bende canımı sıktı baya
busrax_ izelaren benimde dün canım sıkılmıştı pik olmadı diye ama hiç stres olma illa ki pozitif olacak
izelaren busrax_ ya birde ben şimdi kahvaltı yaptım çay içiyorum baya üzerine multivitamin alıyorum bunun üzerine 2 saat bekleyip testi yapıyorum bu şekilde doğru sonuç olur dimi sen nasıl yapıyorsun
busrax_ izelaren ben kahvaltı yaptım ama hiç sıvı almadım. simit peynir falan yedim belki de senin o yüzden silik çıkıyordur
Dilaraclkalav izelaren ovülasyon testi öncesi en az 1 buçuk ortalama 2 saat hiç sıvı almamanız en sağlıklısı olur
izelaren busrax_ 13. Gün bugün dünden beri saçma sapan bir strese girdim kendimide anlayamıyorum meditasyon yapıyorum düşünmemek için.
busrax_ izelaren yaa 13. gün yumurtlama olmaz ki. 28 günde adet gören biri için 14. gün yumurtlama günüdür. mesela ben 30 günde adet oluyorum bugün adetin 16. günü ancak pik oldu senin yarın olur