MadameTussauds GULLMOMMY o kadar karindan bakti göremedi keseyi gördü daha bebek görünmez ki daha dedi bide
GULLMOMMY MadameTussauds evet 3 4 gün var 6 haftalik olmasına gittiğinde ondandır birde ben özele gidiyorum Devlete 7 haftada zor görüyorlar makinalardan dolayı
MadameTussauds Fffyza23 kiz bende aynisini diyordum asla cocuk yapmam diye ama yaptim 😂😂ve suan yine ayni cekiyorum
MadameTussauds Xaza Ayni durumdayim ve kusuyorumda ben baya kötü yani akillanmadim bide ben oglumda da ayniydim daha cocuk yapmam diyordum ama yaptim 😄
Xaza MadameTussauds sağlikla kucağmiza alalim 🤲🏻bir kaç hafta bulantimiz olsun bişey olmaz sağlikli olsunlar yeter ki onlar🥹
Busra2013 MadameTussauds yok ya ilkinde prensestim belkide hicbiseyi bilmiodum o yuzden simdi herseyden nem kapiom stres yapiom kizim yoruo korkuom ediom ondn boyleyim bilmiyorum
MadameTussauds GULLMOMMY ben Almanyadayim özel muayenehaneler var burda hastaneye gitmiyorsun ama kadin normal diyince üstelemedim bende pazartesi gidicem bakalim
Seritufi Kızlar benim ilk gebeliğim 10+3 gün şuan. Benim neredeyse hiç belirtim yok gariplik bende mi ya sorgulamaya başladım artık😂 sadece ilk 5-6 haftalarda kasık ağrım vardı. Birde fazlasıyla sinir hali . Var mı böyle sıfır belirti ile hamilelik geçiren 🥲
cicibiciannem MadameTussauds bende aynı canım ilkinde yaşamadığım her şey bir bir geldi başıma ilk oğlum oldu şimdi daha cinsiyet belli değil 18+4 deyiz ama hala bulantı kusma devamke 🤮🥴😮💨
MadameTussauds cicibiciannem Zor bacim zor biz analarin hakki ödenmez valla eslerimiz asla dayanamazlardi bence 😄
cicibiciannem MadameTussauds kesinlikle öyle üstelik ben nerem de bi ağrı sızı olsa bende de var valla aynısı deyip durması yok mu 😵💫