nermin2311 9+5 hamileyim 1aydan çokdur lekelenmelerim oluyordu doktor duphaston yazdı kullanıyordum geçen hafta aşırı kanamam oldu hastaneye yatışım yapıldı kanamam durdu doktor duphastona devam etmemi söyledi ama geçmiyor ufak bir hareketimde kanamam geliyor karın altdımda hassaslıkda var uzandığım yerde hareket etmeye bile korkuyorum.Duphaston ilaçı kullanıp etkisini kaç günde gördünüz?
Esraa00 nermin2311 Geçmiş olsun canım Burada çok okudum çok kanama yaşayıp sağlıkla ilerleyeni Benim 4 kaybım olmuştu kanamam da oldu tabi ki Çok ayağa kalkma lavabo ihtiyacı dışında İnşallah 15 güne etki eder
Minikmercimek_ nermin2311 ben bu ilacı kullandım ama adetim duzene girsin diye kullanmıstım gebelikte bi bilgim yok üste çıksın 🙏 Ama ben gebeligimde ilk 3 ay progestan kullanmıstım düşük tehlikesi vs onlemesi için sizde dr degistirin ya da başka uzmandan öneri alın isterseniz
Tomriscvn nermin2311 Canım ben gebe değilim ama 9 aydır kahverengi lekelenmem oluyordu o kadar çok doktora gittim ki hiçbir şekilde geçmedi hatta tedavi amaçlı küretaj bile oldum en son gittiğim doktor duphaston verdi onunla geçti düzenli kullanmaya çalış geçmiş olsun 🥰
nermin2311 Esraa00 lavabo dışında kalkmıyorum zaten.Son haftalar lavaboya bile kalkamaz oldum.1 ay oldu geçmiyor kanamam.Doktorada gidiyorum aynı ilaçı yazıb gönderiyolar doğru düzgün ilgilenen doktorda yok
nermin2311 Minikmercimek_ mecbur öyle yapıcam artık 1 ay oldu duphaston kullanıyorum iyileşmek yerine her gün daha kötü oluyorum
nermin2311 nurssmom bende 1 aydır artık durmuyor dahada kötüye gidiyor anlamadım ilaç yan etkimi yapıyor ya böylemi olması lazm
Gulakb Geçmiş olsun canım. Bende bu ilacı 7 haftalık hamileyken kanamam olduğu için kullandım, kanama birkaç güne durdu ama kahverengi lekelenme devam etti. İlacı da 12 hafta bitene kadar kullanıp istirahat ettim
Kubra6642 nermin2311 bnim de ilk haftalar da kanamam oluyordu duphaston ilacı 20 haftaya kadar kullandım plesanta aşağıya yerleşmiş ondan dolayı kanama olduğunu söylemişti doktorum. Duphaston ilacının yanında progestan dex ilacı da kullandım bu arada tüp bebek ile hamileyim
Minikmercimek_ nermin2311 dr degistirin bence ilacın lekelenmelerinizi gecirmedigini söyleyin ve neden bu lekelenme durmuyor sebebi neydi onu ogreninin inşallah hemen geçer sag salim bebisinizi kucagınıza alırsınız 🙏
nurssmom nermin2311 bazı kişilerde böyle olabiliyor maalesef benim arkadaşım doğuma kadar hiç durmadı