zeynepergun-2502 Pazartesi günü adetim 5 gün geçmişti zaten normaldede düzensiz olurum ilaç kullanmam gerektiği için gidip öylesine kan verdim 79 çıktı sizce gerçek bi hamilelik olabilirmi böyle düşük öğrenip sonra sağlıklı gebelik geçirenler varmı
Masal2021 zeynepergun-2502 geç döllenme olabilir canim benim 17 çıktı bugün vermiştim senin iyi bence
Imasleeper zeynepergun-2502 23 ile öğrendim doğdu 3 yaşında :) beta kaç olursa olsun önemli olan iki katı yükselmesi canım
melikeyimmmmm zeynepergun-2502 bende 11 gün gecikmeyle gitmiştim 87 çıkmıştı iki gğn sonra tekrar kan verdik 300e yakın çıktı pazartesi günü kontrole gşdicez tekrar keseyi göreceğiz İnşallah
Busraseyma zeynepergun-2502 ilk kızımı 19 ile öğrendim suanki gebeliğimi gecikmemin üçüncü günü 34 ile öğrendim
zeynepergun-2502 [silindi] yaaa ne güzel sağlıkla kucağınıza alırsınız inşallah 🥰🥰peki sonra tekrar 2 güne bir falan baktırdınızmı nasıl bi yükselme oldu
[silindi] zeynepergun-2502 amin inşallah sağolun🙏🏻❤️ doktoruma mesaj attım sadece bir kere kontrol kan istedi iki gün sonra tekrar verdim 52 çıktı birdaha kontrol istemedi direkt şu gün gel keseye bakalım diye gün verdi o gün gittim
Imasleeper zeynepergun-2502 ×2 oldu 23-48… öyle öyle artmıştı sanırım 3 sene oldu valla tam hatırlamıyorum :)
[silindi] Masal2021 evet adetten 7 gün önce öğrendim 19 ocak beklediğim adet tarihiydi 12 ocakta Beta 17 çıkmıştı