SEVDANUR46 devlette 2 defa sezaryen oldum ilki genel anestezi ile oldu suni sancı sonrası acil ameliyata alındım hemen uyuttular 2.5 saat sonra uyandım uyanma odasında biraz daha kalıp odama aldılar. Genel sonrası narkozu atmak çok zor oluyor öksürük geliyor karın dikişli olduğu için her öksürükte canın acıyor. 2. Sezaryenimi genel istememe rağmen ( burada okuduklarımla belden uyusturma gözümü çok korkuttu herkes uyuşmuyorsun, baş ağrısı kalıyor bel ağrısı kalıyor gibi şeyler söylüyordu) anestezist belden uyusturma yazdı kağıda( ki paniklerim konuşmalardan korkarım ve kilomda fazla demiştim, acil olmadığı sürece genel yapmıyoruz denildi) ameliyathaneye giderken bile korku endişe titreme ile gittim eyvah tutmayacak diye. İgnem yapılırken hiç hissetmedim daha yapılma aşamasında kalçamda bacaklarımda sıcaklık hissetttim uzandım sonda takıldı tamamen uyuşmuştum plesantam yukarda olduğu için rahimden ayrılması biraz uzun sürdü o yüzden ameliyatım 3 saati buldu uyanma odasına alındım yarım saat kadar da orda bekledim kum torbası ile. Genel mi belden mi daha iyi derseniz bebeği çıkınca görmek sesini duymak tarifsiz bir duygu🌸 belden uyuşma sonrası hiç baş ağrım bel ağrım olmadı o kadar çok korkmama hiç gerek yokmuş dedim.