Meridaily Kızlar bugün progesteron tahlili verdim, çatlatma iğnesinin 9.Günündeyim. Merak ediyorum sizin sonuçlar nasıldı?
Ceku256 Meridaily aynı gün farklı iki hastanede verdim beta hcg 300 küsürlerdeyken progesteron bir hastanede 12 diğerinde 15 gelmişti. 3. Ayıma kadar progestan kullandım sonra bıraktım.
Meridaily Ceku256 yaa hamilelik oluşmuş demekki bu değerle de 🥹 hala ümit var o zaman benim için, bana da benim değer biraz düşük gelmişti, 13.8 çıktı progesteron🤦🏻♀️
Ceku256 Meridaily evet canım umut var ben şimdi 21+1 haftalık gebeyim bebeğime kavuşmak için gün sayıyorum. Beni de çok korkuttular ama oldu bak ümit Allah’tan 🌸💞 Beta hcg 2 kat artmadı bende dış gebelik acil ameliyat bile dediler ama başka doktora gittim Allah’tan şimdi bebeğim benimle çok şükür.
Meridaily Nttm yaa maşallah ne güzel çıkmış değeriniz😍 inşallah bende de hamilelik vardır da değerim yükselir🤲🏻❤️
Meridaily Safinaz35 bilmiyorum ki😁 10 ve üstü olursa hamilelik ihtimali oluyor falan diyorlar ya ondan merak etmiştim🥹
Meridaily Ceku256 yaa maşallah😍 sağlıcakla al kucağına inşallah bebeğini kuzum😍🤲🏻 çok doğru diyorsun ya, ben de hep dua ediyorum, inşallah Rabbim nasip eder🤲🏻❤️ çok şükür farklı doktora da gitmişsin, Rabbim sağlıcakla nasip etmiş bebeğini sana 🥹
Nttm Meridaily 2si farklı değerler sanırım beta hcg ve progesteron. Benim beta hcg 313 çıkmıştı yanlış olmasın 😍 inşallah sizinde yükselir bir an önce hamilelik olur 🙏🏻❤️
Meridaily Nttm eveet yumurta çatlamış mı diye bilgi veriyor sanırım, bir de rahim duvarı kalınlaşırsa artıyormuş sanırım öyle de okudum ama ben sadece yumurta çatlaması hakkında bilgi verdiğini biliyordum🤭 bana ve isteyen herkese nasip olur inşallah😍🤲🏻
Meridaily Ayfersalih28 evet adetin 21. Günü baktırmamı istedi. Yok bende akıntı🥺 kasık ağrısı var sadece. Sizde durumlar nasıl