Busra20- Ben de aşırı uyku Yorgunluk ve idrar yolu enfeksiyonu var. Sabahları da hafif mide bulantısı
12ileydaA_07 Şuan tam 8 haftam bitti. Sürekli kendimi yorgun hissediyorum, böyle sürekli yatıp uyumak istiyorum. Mide bulantıların da 2 hafta önce başladı genelde sabahları daha çok oluyor ama çok şükür şuan kusma derecesinde değil.
Derya09 Mide bulantım çok vardı ve iştahsızlık. Ağzımın tadi hiç yoktu 10. Haftalardan sonra düzeldik çok şükür ara ara illaki bulantı geliyor tabi o da rahatsız etmiyor 🤞🏻😇
[silindi] Ya hiçbir şeyim yok gibi akakhs kasık ağrılarım da geçti orda mısın aloo diyorum çocuğa 😂 göğsüm hala şiş ama bir de bazen çok uykuluyum ama o da benim genel halim ya 😂😂
12ileydaA_07 [silindi] benim de göğüsümleri çok şiş hamileliğin ortalarında düzeliyormuş biraz sonlara doğru tekrar şişme oluyormuş galiba çevremde bir kaç kişiden öyle duydum. Benim de 8 haftam bitti senin gibi içimde bir şey hissetmediğim için bana da bir garip geliyor.😂 Bebek var mı yok mu inanamıyorum. Ama asıl arkadaşlarımdan aldığın en büyük tavsiye “miden bulanmıyorsa bulanıyor diyeceksin uykun yoksa da var diyeceksin nazını yapıcaksın kesinlikle bir şeyin yokmuş gibi davranma sonra pişman olursun” diyorlar senin de aklında bulunsun istedim. 😂😂
[silindi] 12ileydaA_07 hahaha benim ikinci gebeliğim ilki de böyle çok kolay geçmişti kimseye naz yapamamıştım ondan yeminliyim bu sefer can okumaya 😂😂
cdss 8+2 deyim hiçbir belirtim şikayetim yok ne mide bulantısı ne uykusuzluk , bazen hamile olduğumu unutuyorum 😂