Serap09 bilgemomy sagol canım ama yinede her 10 günde bir idrar ver ki enfeksiyon oluşursa hemen müdahale edilsin
Serap09 Srfblt sezeryan doğum yaptım bebegim küçük oldugu için direnemez diye normal doğumu doktorum riskli buldu o an dikişler bebek cikartildiktansonra ekstra olarak alındı doğumum çok acil oldu sancım tuttu durmadı ilaclarla maalesef acil sezeryandi rahim dikişten dolayı patlamasin diye cunku sancim çok siddetliydi
Serap09 Srfblt mekanı gül bahçeleri olsun inşallah amin Kayinvalidemi gezmeye cagirsam gelirdi ama bana bakmaksa gelmedi neyse kurt yediği ayazi unutmaz
Srfblt Serap09 gül bahçesinden de güzeldir mekanı emin ol sen, yani evet kayınvalidende azcık yardım etse sonuçta geçici bir süre daha iyi olurmuş, Allaha havale et canım o bilir en güzelini, sağlıkla sıhhatle kavuşalım yavrularımıza inşallah hepimiz
Serap09 Srfblt amin amin destek olmadan olmuyormuş ama çok zorlandım canım Allaha havale ettim yalnız
Sosyalbiri Meri3535 çok teşekkür ederim Rabbim hiçbir anneyi yavrusundan ayırmasın 🤲🏻. Sağlıkla sıhhatle kavuşmayı nasip etsin🤲🏻
Serap09 Srfblt ohhh maşallah kurtarır kendini hayırlısıyla 28 hafta gelsin inşallah sonra 32 34 36 derken hayırlısıyla alın kucağınıza vaktinde inşallah
Elifmehmetemin bilgemomy akıntı normal olması korkma kan veya rengi farklı olur doktoruna danış direk enfeksiyon vs olmasın diye