Ceren27 Selammmm yarın detaylı ultrasonum var cumhuriyet Üniversitesinde çok çok heyecanlı ve meraklıyım nasıl olacağını neler olacağını çok merak ediyorummm 19+5 şuan haftam siz neler yaptınız
58ee Ceren27 üni detaylı bakmıyorlar sanırım radyolojı 5 dk ıcınde girip cıkıyormus çevremden öyle duydum
1156789544 Ceren27 Randevuyu nasıl alıyoruz önce üniversitede kadın doğumluya muayene mi olmamız gerekiyor
Ceren27 BaMu 18 ila23 hafta araları yapılıyormuş ben 15. Haftamda gün almaya gittiğimde 15 mayısa gün vermişlerdi demekki değil diye düşündüm🥹
58ee Ceren27 özlem hocaya takipliyim ama detaylıyı üni de yaptırmadım medicana şuan 4000 bin olması gerekiyor siz yine de üni girin detaylıya hoşunuza gitmezse medicana da yaptırırsınız
Ceren27 yildirim2411 sabah erkenden polikliniğe gittiğinizde randevu veriliyor ya da cü randevu alma portalından alabilirsiniz bence
Pinar58eslem Ben ikili testte gittim de üniversiteye bir bayan detayliya girdi 10 dakikada girdi çıktı çok kısa sürede baktılar
Ceren27 Pinar58eslem ama ikili testi doktor kan istiyor ardından raporlanıp bakıyor detaylı ultrason yeri radyolojide 20 dkya yakın baktılar dün