Sybabyss Kızım sınıf arkadaslarına yicek bisiler almak istedi fakat okul dışarıdan paketli gıda kabul etmiyor, bende elimizle yapabileceğimiz bisiler yapabiliriz diye düsündüm hediye olarak ama ne yapabilirim hicbir fikrim yok yaratıcı fikirleriniz varmı
Minnakpopus Sybabyss paketli gıdayı kabul etmemeleri çok güzel. Ben genelde ayda bir çocukların tüketeceği şekilde şekersiz (hurma suyu elma suyu vs kullanarak) kurabiye yada cup cake yapıyorum sizde yapabilirsiniz bu şekilde. Ama mutlaka sınıfında allerjisi olan çocuk varmı onu öğrenmelisiniz riske atmamak adına. Bide genelde kuruyemiş kullanılmasını tavsiye etmiyorlar boğazlarına kaçar falan diye.
pol34 Sybabyss doktoranneninblogu var instada çok güzel tarifleri var ev yapımı balık kraket falan yapmıştı geçenlerde
anneoluyorumm13 Sybabyss okul ev yapımını kabul ediyor mu bence bir sorun şahsen benim bebeğim kreşte olsa tanımadığım bir velinin yaptığı bir ürünü yedirmelerini istemezdim yanlış anlamayın sizden bağımsız olarak söylüyorum bebeğimin alerjisi tutabilir yapan kişinin evinde evcil hayvan olabilir şahsen ben istemezdim
Birikii Etkinlik kitabı alabilirsiniz ben öyle yapmıştım renklerine göre yapıştırmalar var öyle bir etkinlik kitabı almıştım. Yiyecek olarak düşünüyorsanız öğretmenle bi görüşün önce herhangi bir çocukta alerji falan olabilir veya neyi daha çok severler diye bir sorun o size söyler şekilli kurabiye olabilir her çoçuğa özel isim yazabilirsiniz üstüne mesela