MadameTussauds Bana Doktorum Mayonez yeme demisti ama ben yedim ya ilk gebeligimde de yemistim bisey olmamisti.. sizler yiyor musunuz Hanimlar ?
Htc4345 MadameTussauds herseyi yiyin gitsin bn yemedim hep dikkat ettim sürekli başıma iş geliyor çokta pinpirikli olmamak lazım hep bnm bu doktorum şunu yeme bunu yeme kötü olur diye 26 haftadır korkudan herseye hasretim 😀😀
gevezeyazar1 Ben herşeyden yiyorum sadece iyi pişmiş olmasına dikkat ediyorum bazı şeylerin onun dışında abartmamak şartıyla cips kola ketçap mayonez herşeye okeyim
MadameTussauds gevezeyazar1 Bende yedim bisey olmadi o yüzden bunda da yedim valla mayonez olmadan asla 🤣
MadameTussauds Htc4345 Valla yiyorum ya sucukta yedim ben tabi iyice kizartarak. Sende ye gitsin ya cokta kasmamak lazim dedigin gibi 😁
As38- İşlenmiş gıdalar hariç her şeyi yedim valla çok şükür hiçbir şey olmadı sağlıklı ilerliyor 32deyim
Htc4345 MadameTussauds tuza parmağimin ucuyla dokunsam tansiyonum çıkıyor korkudan herseye hasret kaldım 😔
As38- MadameTussauds benimde oğlan ilk gebelik yedim valla sürekli yediğim şeyler değil zaten ayda yılda bir yerim onunda çok zararı olmaz bence
Htc4345 MadameTussauds yok ilaçlik durum yok ama işte tuzsuz yemem lazım tuzsuz olduğu sürece tansiyonum normal geliyor
MadameTussauds As38- yok ya o kadar da kasmaya gerek yok bence vitaminlerimizi düzenli alalim yeter bence sigara icin kadinlar var yani