Nidazzyaaa Tüplerimi sezeryanda bağlatacam inşallah hem doğum hemde tüp bağlatma ücretini konuştuk 27.500 dedi ikisine normalde sadece doğum 30 extra tüp bağlatma işlemi 5 bin miş bize ikisine bu fiyat verdi🫠
Melmur Nidazzyaaa ben henüz ücreti konuşamadım haftaya konuşacağız inşallah bende doğumda bağlatmayı düşünüyorum rabbim isteyene versin inşallah ❤️
Minnakpopus Happyka istemediğin bakamayacağın bebeğe hamile kalıp da aldırmak daha günah. Çok biliyor öyle diyenler.
Nidazzyaaa Happyka Kısacası araştırmak gerek önüne gelen günah deyip söyleniyor bilip bilmeden ona bakarsak herşey günah gercekden istiyorsanız yaptırın ben herkesten habersiz yaptıracam sadece eşim biliyor yoksa banada karışıyorlar🤐
Happyka Nidazzyaaa eşim karışmaz da benimde , geçen konu açıldı eltim yapmış günah falan filan dediler onada ,bende yaptiracam günahı boynuma dedim sustular, ama neden günah anlamadım
Happyka Nidazzyaaa öyle yapacam , spiral üstüne hamile kalan çok, doğum kontrol hapı zarar ne bileyim ama şey eltim baya kilo aldı bağlamadan sonrası
Nidazzyaaa Happyka Bende araştırmadım kısacası ama gercekden 3. cocuk istemiyoruz sonradan olursa günahını çekmek istemiyorum bu dahada cok günah
Happyka Nidazzyaaa ben googleden resimlere baktım da o kadar korkunç bir şey değil , sadece merak ettiğim adet düzenini bozmaz mi
Nrns Nidazzyaaa yaa şaşırdım. Çünkü 30 yaştan önce ve 3 çocuktan önce bağlamıyorlar diye duymuştum. Doktoruma danışayım bende. Herhangi bi yan etkisi var mı biliyor musunuz?
Happyka Nidazzyaaa ay bilemedim bende doktorumla danışıp öyle karar vereceğim, 4 çocuğum olacak artik Allah olmayanlara nasıp etsin