19Kubra03 PBC Ben de laboquick ile öğrenmiştim canım çok silikti hatta. 3 gün üst üste yaptım. Gittikçe koyulaşıyorsa vardır, kan ver bence.
PBC 19Kubra03 sende de 3 gün koyulaşma oldu mu peki benim bulantım var ağzıma doğru gelen ama kusmadım hiç (çok affedersin 🥺)
19Kubra03 PBC evet ikinci çizgi pembe renkteydi ve günden güne koyulaşmıştı canım. Ben teste güvendiğim için kan vermemiştim. Keşke verseydim diye düşünüyorum şimdi, hangi değerde test yakaladı onu öğrenirdim diye.
Dilan-F PBC evet canım benimde ilk yaptıgim 11 mayıstaki pozitif cizgilerin biri çok kötü değildi sonraki iki gün yaptım negativ bugün yapmadım test kalmadı diye yarın kan gunum zaten kan vericem
Slmcnmyeniben PBC forumdaki 3 çizgide resim yükle var oraya girince yüklemeye başla diyor ordan resmi seçin yükle diyin altta link çıkıyor yanında kopyala yazıyor ordan kopyalayıp buraya yapıştırın
Gmry PBC reglime 3gün kala bu testle öğrendim gebeliğimi silik çizgi şeklinde göstermişti. Güvenilir bir test gebelik yoksa kuruma çizgisi vs çıkarmıyor. Ben düzenli olarak bu testi kullandım.