Paramedikelif öncelikle yavrunuzu sağlıkla kolayca kucağınıza almayı nasip etsin rabbim
Ben seçil hocadan çok çok memnun kaldım muayenelerde ki yumuşaklığı sakinliği beni çok rahatlatıyordu bazı olumsuz olaylar yaşadım ona rağmen olumlu şekilde motive etmesi o süreçte beni çok rahatlattı
Doğum zamanı sancılarımı ben evde karşıladım düzenli olarak 6dk bir sancı gelmeye başladığında hastaneye gittim acilden giriş yaptık direk doğumhaneye çıkarıldım orada önce açıklık kontrolü yapıldı 4cm açıklığım vardı sonrasında nst ye bakıldı ve yatış yapıldı yatış yapıldıktan sonra odaya alındım pilates topu verildi belirli bir süre odada kontrol edildim ve sonrasında doğumhaneye alındım orada kontrollere göre ebeler hareketler yaptırdı duşa aldılar doğumhanedeki yan odada doğum olmadığı için eşimide yanıma aldılar yatışım yapıldıktan 6 saat sonra kızımı kucağıma aldım seçil hocamın yönlendirmesi sayesinde ve hamilelikte yaptığım pilates sayesinde kesi ve yırtık olmadan doğum yaptım darısı size inşallah