Baharturgut Mucizemiz4735 tatlım oluyor Bnde yaşadım 21. Haftada grip oldum hiç oynamadı tüm gün çok korkmuştum sonra başladı gene çok şükür
ozlemrcp0476 Mucizemiz4735 ilk bebeginiz mi? Eger ilk gebelikse 20 ile 24 arasi hissedersiniz buda normal endiselenmeyin ama arada tatli yiyip sola yatarsanız hissedebilirsiniz
AkileUqur Mucizemiz4735 yaa bnde 19 um TM bnde de tık yok merak ediyorum.acaba hareketini neden hissetmiyorum diye
Mucizemiz4735 Baharturgut bende kaç gündür gripliyim Canım ama hissediyordum bugün hiç hissetmedim ama
Mucizemiz4735 ozlemrcp0476 evet ilk gebeliğim ama öncesinde günde bir iki kere hissederken bugün hiç hissetmedim 😐
ozlemrcp0476 Mucizemiz4735 bebeginiz henuz küçük ondandir ilerleyen haftalarda daha net hissedersiniz erken hareket eden bebekler genelde 2. Yada 3 bebbekler olur ilk bebekler de 24 e kadar az jareketlilik normal o hareket ediyordur ama siz hissetmiyorsunuz
Baharturgut Mucizemiz4735 işte bebek içerde oynanıyor olabiliyor grip bizi yorunca üzme canını iyi düşün ben de senin gibi neden neden diyordum çok şükür ertesi gün oynadı