tahamommy Kızlar hamilelikte yüzünüze nemlendirici olarak ne kullanıyorsunuz temiz içerikli önerilerinizi bekliyorum
Ozlllmb tahamommy bioderma atoderm çok kuru bir cilde sahibim ve temiz içerikli aile boyu da kullana bilirsiniz.
plajterligi tahamommy bioderma atoderm aldım eczaneden, arada karnıma da sürüyorum, elimi yüzümü de çok güzel nemlendiriyor
Eliffbaby tahamommy bioderma atoderm çok iyi geldi içeriği de temiz diye almıştım bebekler için de kullanılıyor hatta
tahamommy Ozlllmb meryys plajterligi çok teşekkürler aslında benimde aklımda o vardı ama içeriğinde parfüm olması düşündürdü beni de, peki mavi kapaklı mı beyaz kapaklı olanı mı aldınız
tahamommy Eliffbaby teşekkürler 💓 benimde aklımda o vardı sadece parfümlü olması düşündürdü herkeste onu yazmış olmadı bende onu alıcam 🌸
meryys tahamommy Mavi pompali kapağı var 😇 ben hamilelikten önce de bakmıştım buna sonrada zaten doktorum önerdi 😇
plajterligi tahamommy mavi kapaklı kullanıyorum ben, araştırdığımda içerik olarak en iyilerden biri bu markaydı ve ulaşma açısından daha rahat diye düşündüm, internetten güvenemediğim için eczaneden aldım biraz fiyat farkı oluyor bu yüzden ☺️
Eliffbaby Anlaşmalı gibi hepimiz aynı markayı söylemişiz 🤭 hamileliğin başlarında yüzüm o kadr kötü oldu ki pul pul dökülüyordu şimdi önce bunu sonra mineral güneş kremini kullanıyorum çok güzel oluyor yüzüm
Eliffbaby tahamommy parfüm oluşunu hiç dikkat etmemiştim 🤷🏻♀️ güneş kremim mcrepito diye bir markanın eczacı Türk bir kadının çıkardığı ürünler nemlendiricisini tester göndermişti memnun kalmıştım tamamen doğal yağlardan yapıyor güneş kremi de öyle