babymom2026 Bu pazartesi yaptım kızlar erken test bu ama yine de ay sonunu bekleyeceğim az da olsa umut var mi ?
Mor-kelebek babymom2026 kuzum artimedse inanma hemen bana da kaç sefer yalanci pozitif verdi c çizgisi gibi koyuluk yoksa artimed e güvenme sonra daha çok üzülüyor insan. İnşallah bebişin seninledir 🌸
Gylcu Testin markası nedir bir de hemen çıkması önemli kuruma çizgisi de olabiliyor.Ben çok çizgi gördüm ve yalancı pozitif çıktığı içinde temkinli davranıyorum artık 🤦🏻♀️
Gylcu babymom2026 ay bence başka bi marka alın güvenilir olanlardan ya da kan verin testlere güvenmeyin derim
babymom2026 Gylcu evet hangi test olursa olsun yanılma payı var kan içinde ay sonunu bekliyorum yani adet olmazsam bu ay 2 3 gün daha bekliycem oylelikle kan vercem
babymom2026 motherof3son artı med sanırım ya tam hatırlamıyorum canim ader gecikirse yapacağım bir de kan vermedim ay sonunu bekliyorum
motherof3son babymom2026 yukarıda söylenen gibi başka bi kaset test denersin inşallah gönlünden geçen olur canım 🙏