Esra-kk Kızlar artık dayanilmiycak ağrılarım başladı doktora gitmeme daha çok ama her gittimde söylüyorum vajinal vâris diyolar çok normla diyolar yuremiyorm 3 aydır cekiyorum bu durumu 🥹26+3
Nesli006 Esra-kk ay bende oyleyim artık agliycamm. Vajina ve bacak ile onu baglayan kemik kırık gibi sağ sola donemiyom kalkrken edrkn çok aciyor.r. gitgide kötü oluyorr. 25 haftaligim
Huzurluanne05 Esra-kk hergun bir tane sade maden suyu için yatmadan ve kesinlikle magnezyum kullanın.
As38- Canım bende de oluyordu yürürken özellikle gittim söyledim rahim boyutuna baktı erken gebelik riski var mı diye yok dediler gayet iyi dedi vücıt kendini doğuma hazırlıyormuş orası bile magnezyum verdi çok şükür ağrı sızı kalmadı
Seymaaa05 34+5 im bende de o haftalardan beri var ara ara geçiyor progestan içiyorum bunun için hafifletiyor
Esra-kk Seymaaa05 bnde hem vajinal Progestan fitil kullaniyorum hem magnezyum kullaniyorm cnm hiç faydası olmuyor mahvoldum 3 aydir
528671 Benimde vardı vücut kendini doğuma hazırlıyor dedi doktor bide magnezyum ve progestan verdi iyi geldi
As38- Esra-kk Allah iyiliğini versin canım geçer inşallah tez zamanda zor hamilelik kolaylık verir inşallah rabbim