Polo Arkadaslar tesadüfen gördüm Lohusa geceliği bakanlar Trendyola girsin. Siyah inci -pijama iç giyim Gecelik sabahlık pijama falan fiyatlar çok uygun. Benim ihtiyacım yok almıştım . Almamış olsam kaçırmazdım. Haber veriyim dedim 40 tl den başlııo hemen görünce yazıyım dedim :)
Mucize_02 Polo canım trendyol eşyaları nasıl hiç sipariş verdin mi? Ben hiç ordan alışveriş yapmadım.
Polo Mecvll yani googledanda yaz ama üye olman lazm Üyeysen her türlü uygulamadanda alırsın google üzerindende. Valla ihtiyacn varsa kaçırma çünkü lohusa gecelik takım lohusa pijama takım falan çok uygun Ben pahalı almışım 😀
Mom72626 Mucize_02 canım ben neredeyse mağazadan almam hep uygulamalarından alıyorum. Telefonuna indir trendyol yaz direk iner zaten. Ben çantalarımı ayakkabılarımı hep o siteden alıyorum.
Ayazayaz Mucize_02 ben sürekli trendyoldan alışveriş yapıyorum hiç sorun yaşamadım sadece 1 kere çanta farklı renk geldi mesela hemen geri iade ediyorsun koşulsuz iade var para hesabına yatıyor
Polo Fatmakrt belki millet saldırdı konuyu gören. Çünkü son kalanlar die indirme girmişti. Bende öyle görüp haber verdm işte sizlere