guclubebek35 Arkadaşlar 28 haftalık gebeyim normalde ağda ve epilasyon makinası kullanıyordum ama hamile kaldığımdan beri jilet kullanıyorum özel bölge için ama artık göremiyorum göbeğimden 🙄ağda yaptıran veya doktoruna soran var mı ben doktoruma soramadım henüz
seddaa guclubebek35 21 haftalığım başından beri ağda yaptırıyorum canım, bildiğin güvendiğin birine gidiyosan sorun olmaz bence
Mucizemgeliyor86 guclubebek35 yaptırmaya devam 😊 31 haftalığım geçen hafta gittim , önümü göremiyorum zaten
ozlemrcp0476 guclubebek35 bende 28 haftaligim dun kuafore gidip aldim agdayla kendimdebyapamiyorum karnimda baya buyudu ama emin oldugunuz ve temiz bir yerde yaptirmak lazim doktorda bir sakinca girmedi zaten gelince hemen temiz dus aldim su saatten sonra 4 haftada bir mecbur gidicem en temizi agda doguma yada muayneye gidibce temiz olmak cok rahatlatiyor insani
ceco guclubebek35 ben yaptırıyorum ve çok rahat ediyorum inanki sadece göbeğime yaptırmıyorum onu jiletle alıyorum korkuyorum açıkçası dr sordum yaptırabilirsin dedi
senayck guclubebek35 Bende lazere gidiyordum mecbur bırakınca agdaya devam ediyim dedim 28haftada 2kez ağda yaptırdım 2kere daha yapınca doğum olur zaten bi sıkıntımda olmadi
hohomoromu guclubebek35 32 hafta olcak canım benim en başından beri yaptırıyorum ama bildiğin emin olduğun bir yere yaptır bi yere yaptırdm o günddn beri kaşıntım var tahriş etti çok fena mantar olmus daha bugun doktor söyledi 😒
tugbamehmetbaki guclubebek35 benim Rahim ağzı yetmezliği olmasına rağmen ben daha önce de gebeliğin başından beri Ağda yapıyorum daha temiz oluyor Bir de muayene olmak zorunda çok kalıyorum içim rahat doktoru gelip gidiyorum
Esmaky guclubebek35 ben süreklı gidiyorum bir sorun olmdı rahatlıyor ınsan hata doguma girmeden bir kere daha gidicem daha snrası ıcın bişy diyemıyorum 🤣😊
Deletedmom308 guclubebek35 bende 28.haftadayım 3 4 hafta önce komple ağda yaptırdım çok rahatladım. Önümüzdeki hafta yine gidicem genital için. Daha önce de lazere gittim hiçbi işe yaramamıştı. En güzeli en temizi ağda :)
guclubebek35 Deletedmom308 Deletedmom308 ben de gittim tüylerim sarı olduğu için hiç bi işe yaramadı🙄
Hulya57 guclubebek35 bu zamana kadar hep kendim yaptım artık mecbur agdaya kuaför e gitcem bende ama cok utanıyorum ilk defa özel bölgemi acip yaptrcam 🙈🙈🙈
Hbsanneoluyo guclubebek35 valla neredeyse 38 olucam Daha dün eşimin yardımıyla adamı yaptım son ada olur inşlh biran önce doğar çocuğum En temizi ağda en az 3 hafta tertemiz geziyorum 3 haftadan sonra çıkmaya başlıyo ufak ufak
Baby_girl Kuaför e gidebilmek için diyanetin bayan fetva hattını aramıştım kesinlikle.haram.demisti bikini bölgesi için, ancak esiniz yardımci olabilir dendi 32.hafta gidemiyorum ne yapacağımı da bilmiyorum 🙄
Merveprms Kızlar benim plesentam aşağıda yaptırsam bişey olur mu acaba uzun zamandır da sir yapmıyorum iyice güçlenmiştir kökler doktorumda erkek çekindim😕
Nrtnnn guclubebek35 arkadaşlar merhaba ben hamileliğin başında maalesef başlayamadılar aldata dün hazır ait ağdalardan yapmayı denedim koltuk altı için inanılmaz kanadı ve acıdı genital ve bacağa hiç dayanamayacağım sanırım ağda için. Kuaföre de herkes gibi çokçwkşniyoeum ne yapmamı önerirsiniz?