AyenYavuz Merhaba 27 haft hamıleyım bugun aynada bir baktım sag ve sol boynum benlerle dolmuş. Bu şekilde hamileliğinde vücudunda benleri çoğalan var mı :(
babyandmom__ AyenYavuz Çoğu doğumdan sonra düşüyor. Büyüyor bazıları onlar kalıyor ama (göğsüne kadar et beni dolan ben )
can_su AyenYavuz Benimde öyleydi doğumdan sonra hepsi geçti inşallah sizinkide geçer, sağlıklı doğumlar 😇💐
Elisasu123 AyenYavuz Bende de çıkmıştı doğumdan sonra maalesef geçmedi şimdi tekrar hamileyim 25 haftalık yenileri geliyor 😀
AyenYavuz babyandmom__ benimde gögsümün ucu et beni ile dolmuş göbeğimde bile var. 2. Gebeliğim ilk gebelıgımde hıc bunlar olmamıştı
Melmur AyenYavuz Bende sırtımda iki tane çıktı 25 haftalarda çıktı acı ve kaşınma oldu dün birinin düştüğünü gözlemledim sadece izi kalmış 35+2gunluk hamileyim demekki zamanla düşebiliyor
Dilekceren Benimde boynumda ince ince çok sinir bozucu. İlk dhamılelıkte de çıkmıştı sonra kaybolmustu inşallah bundada kaybolur.ayrıca göğsümde de ben oluştu hemde renklı ben o gitmez sanırım 🤦🏻♀️
can_su AyenYavuz inşallah hepside geçer ve anneliğin mucizesini görmüş olursunuz😊💜 bende hepsi geçti darısı başınıza inşallah 🤲😇
Nanelimon_19 AyenYavuz aynı ben ya boynumda küçük küçük 5-6 tane var ya çoğalıyorda ilk gebeliğimde yoktu bunda var kayboluyor mu acaba sonra