2princessmother bunu da saat 5 gibi felan çocuklara süt vermek için uyandığımda yaptım sabaha yine sabredemedim 😏
2princessmother Evet aşkım gözle daha net gözüküyor ama netleşmesi lazım değil mi ya 😏 kimyasal felan olmasın 😳
ppmerlina 2princessmother bence bugün bi kan ver bitanem zaten kimyasal olup olmadığını beta hcg takibiyle ve kanamayla anlayabilirsin
2princessmother ppmerlina biraz bekleyip öyle vereyim aşkım geç döllenme olduysa kanda da çıkmaz 🤭 İlkim öyle oldu benim idrarlar çift ama kan negatif çıkıyordu geç döllenme oldu Benim ikisi de geç döllenme buda belki öyledir beklemekte fayda var o yüzden
Cmleszr Testinizin markası days doctor veya artimed ise yanıltıcı pozitiflik çıkarabiliyor bilginiz olsun
2princessmother Cmleszr evet days doktor 😏 ama ikiside mi yalancı çıktı Birde adetim gecikti yani bu ikisinin tesadüf olması normal mi 😳 Ha birde kaset yaptım oda pozitif çıktı markası AL Bİ
Cmleszr 2princessmother en garanti peridoctor early olandı sanriim pembe bir kutu ve biraz da pahalı onu deneyin bence