Esrakyatc Kızlar kaçıncı haftadan itibaren çatlamaya başladınız ben 30+0 ve aşağıdan çatlamaya başlamışım 😭
Nursen21 Esrakyatc kimisi hiç çatlamıyor kimisi Doğumdan sonra çatlıyor Herşeyin hayırlısı olsun inşallah
Hazinem Esrakyatc karnım büyüyünce çatladım 31 haftalıkken başladım şuan korkunç haldeyim çok moralim bozuluyo geçmez de diyolar
Zeynepksr Esrakyatc ben 35. Haftadayım çok şükür karnımda çatlak yok ama popomda oldu biraz gerçekten genetik ailemde karın çatlağı yok popo bacak var
Esrakyatc Elifkrts benim 30. Hafta da başladı işte canım bugün fark ettim doktorun verdiği çatlak kremini ve bebe kremi kullanıyorum ama bi işe yaramadı 😔 zaten genetik diyorlar ama 30 a kadar çatlamasında sevinmiştim açıkçası
Fatmaykt 30 da çatlamayı nasıl başardınız ya o kadar dikkat ettim sürmediğim şey kalmadı ve kilo da çok almadım 20.haftada çatlamaya başladım😔
Esrakyatc Hazinem ayy bende bu cevaplardan korkuyordum 😔😔desenize devamı gelecek ve ben harita gibi olacam
Ykusdil Korktuğumuz şey herzaman başımıza geliyor malesef🤦🏻♀️ bende çok korkuyorum 20 haftamdayım kaşınmaya başladım 5 haftadan beri sürmediğim şey kalmadı 😒 genetik kızlar 😩 umarım teknoloji bu çözüme çağre bulur bizlere yardım eder hemen yaptırırım valla😅
Asyanil 19 haftadan beri ne bulursam sürüyorum 35 haftalığım daha henüz birşey yok inşallah olmaz.bio oil frei öl hindistan cevizi yağı zeytinyağı bebe yağı normal nemlendirici krem elime hangisi gelirse kullanıyorum bol su içmek lazım diyolar bi onu yapamıyorum inşallah çatlamadan doğururuz hepimiz🤲