Ilkesmomy duyguu11 olabilir canım bebekten bebeğe değişir benimki de çok sinirli ve gergin olduğunda hiç hareket etmezdi çok üzülürdüm sonra korkardım
cylnmy duyguu11 benim de öyle özellikle sinirlendigim zaman ya da korktuğum zaman hareketi daha fazla hissediyorum açıkçası. Ama gebeliğin ilk aylarında da çok fazla korktum çünkü panik atak hastasıyım o zaman da hiç hareket etmezdi
cylnmy duyguu11 stres anlarımız da salgıladıgımız kortizol hormonu sebebiyle hareketleniyor muhtemelen ama merak etmeyin Perinatoloji bana şey demişti senin stresin ve panik atağını çok da bebek hissetmez o bir parazit demişti 😂😂
History5 cylnmy Umarım doğrudur bu gebeliğim çok stresli geçti vücudum resmen stres üretti ve çok korkuyorum etkilendi mi diye
cylnmy History5 ben de öyleyim sürekli stres ve sinirle geçti hamileliğim. İş aile maddiyet doğum iznime cıkınca deprem olması panik ataklarım vs derken mahvoldum. 35+5 şu an gelişimi ileride çok şükür. Doğum sonrası ilaca başlayacağım
History5 cylnmy Ben doğum sırasından bile korkuyorum önceki doğumum zor geçmişti sizin az kalmış ne mutlu umarım çok güzel geçer doğumunuz sağlıkla kavuşursunuz
cylnmy History5 ben genel anestezili olacağım ama tabi ki korkum var sosyal fobim çok tetiklendi gebelikte çok saçma ama oda kalabalık olursa çarpıntım tutarsa vs hep bunları dusunuyorum